Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Hotelrunner Demek Pişmanlık Demek. Aman Dikkat

26 Ekim 2023 02:21

Amaçları Sadece ürünü satmak. Satana kadar kralsın. Aldıktan sonra mağdur. Teknik destek felaket. Tamamen sıkıntı. Stres yaşamak istiyorsan doğru yerdesin. Ürünü satın alınca mail order formu ile ödemelerini hemen yaptım. 10 gün sonra ödeme yapılmadı diye sistemi kapattılar. Muhasebeci kontrol etmemiş de mış mış. Söz verdikleri hiçbir şeyi yapmadıkları için 40. Günde vazgeçtim. 2 aylık kullanım bedelini tahsil edin kalanını iade edin dedim. Yönetim kararı olarak iptal edebilirsiniz ama ödeme iade edemeyiz dediler. Mecbur kullanmak zorunda kaldım sıkıntılarına katlanarak. 5 ay 20 gün kullandım ve otelimi devrettim. Herhangi bir ödeme talep etmedim ama Hotel runner üyeliğiniz pasif edilmiştir diye mail alınca delirdim ve firmanın satış temsilcisini aradım. Üyeliğinizi iptal etmedik bağlantıları kestik diye kıvırdı. Neden Çünkü aynı otele programı tekrar satmışlar. Önce arayın sorun 6 aylık alacağınız var ancak otel programı kullanmak istiyor. En azından bana 3 aylık geri ödeme yapın. Aynı ürünü aynı otele 2 kere satmak. Üstelik ödemeyi dolarla alıyorlar. Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum. Bu ürünü bana satan satış temsilcisinden en üst yöneticisine kadar hepinize hakkımı helal etmiyorum.

hotelrunner-demek-pismanlik-demek-aman-dikkat-1.docx
22 Kasım 2023 08:53 (Şikayetten 27 gün sonra)
Ridvan
Ridvan
22 Kasım 2023 20:52

Yeni kullanıcı olan firmanın aylık veya yıllık planda devam etmesi beni ilgilendirmiyor. Sonuç olarak bana yıllık plan sattınız. 6 aylık kullanım kaldı. Bu 6 ay için yeni kullanıcıdan da aylık planda para almaya devam ediyorsunuz.

Hotelrunner Pişmanlıktır

Signature
20 Haziran 2023 10:19
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

HotelRunner Yazılımı Ve Destek Hizmetinden Memnuniyetsizlik

29 Mayıs 2025 17:39

HotelRunner Destek Göremediğim, Kullanmadığım İçin İade İstiyorum.

22 Mart 2024 13:31
Halil sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 17:30

Hizmet Almadan Fatura Kesildi Ve İcraya Verildim