Aydin sonuçtan memnun

Bleu Nuit Hotel Bodrum Gümbet Memnuniyetsizliği

17 Temmuz 2024 11:21

Blue nuit Hotel Bodrum Gümbet 'den rezervasyon yaptırdım. 7 Temmuz 14 Temmuz arası 7 gece 8 gün. Zamanı geldi ve gittim. 4 kişiyiz. 2 ayrı o da. Gittiğimiz günden mi itibaren. Sabahtan akşam 11'e kadar 23'e kadar. Son derece yüksek bir sesle müzik. Dinlettiler dikkat ettim rahatsız olduğumu söyledim aldırmadılar. Ben rezervasyon yaparken. Otelden rezervasyon yaptım dedim.

Gazinodan rezervasyon yaptırdım demedim. Anlamadılar. Yedi gece bunu dinledik. Rahatsız olduk. Her gün dört beş çeşit tavuk. Altı yedi çeşit varsa 5 yıl mutlaka tavuk farklı farklı şekillerde yapılmış tavuklar. Arada bir. Makarna ve pilav çıkıyor. O zaman seviniyordum ama yiyeceğim bir şey var diye. İkaz etmeme rağmen. Hiç umursamadılar biz de. Yemeklerin önünde yanında.

Ne yemeği olduğunu belirten etiketler yoktur. Adam arayıp sormamız gerekiyordu bugün ne yemeği diye. Kırmızı et kesinlikle vermediler tavuk tavuk tavuk tavuk dedim kardeşim yumurtlayacağız mı dedim ya ayıptır dedim. Sonra şefi çağırdım dedim ya arkadaş biz bu yemekleri başka otellerden arta kalan yemekleri mi getiriyorsun bize veriyorsunuz diye sordum hep kırmızı oldu bir de diyemedi. Neyse hani der tatile gittiğinde.

Birkaç gün daha keşke zamanın olsaydı falan dersiniz ya hayır tam tersi bir an önce şu tatil bitse de evinize geri dönsek. Diye eşimle konuşuyorduk 4 kişiydik. Yani çok üzüldük tatilden başka her şeyi yaptık. Ve geri döndük geldik lütfen. Daha çok şey var söylemeye gerek duymuyorum bunlar yeter sanıyorum.

Aycan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 01:07
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 19:16
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 23:18
Alan Xafira Deluxe Resort'tan Şikayetçiyim