Hopi Fazla Para Kesiyor Yasal Mı

Hopi Fazla Para Kesiyor Yasal Mı
22 Şubat 2024 14:511.940

Hopi üzerinden alışveriş yaptım ve bana gelen SMS ile ödeme yapmak için uygulamaya girdim. Kredi kartı ile ödeme yaparken 0,53 TL kesinti olacağı uyarısı aldım. 1015 TL yatırdım ancak baktım ki 35 TL fazladan kesinti yapılmış ve 980 TL eklenmiş. Halbuki ben sadece borcumu ödemek istedim. 10 gün oldu, halen sorun çözülemedi. Bir daha bu platformu kullanmayı düşünmüyorum.

7 Mart 2024 13:02

Her şey bir mesajla başladı gelen linkin yanlış yönlendirmesi sonucu bir aydır uğraşıyorum Boyner sağ olsun Hopi yönlendirdi bizi 1015 TL cüzdana yatırdım 980 geçti ve bilgim dışında ve ve 980 TL çekmek istiyorum 918 çekebilirsiniz deniyor gelen taksit ödeme mesajına kanmayın yanlış yönlendirme yapıyor 35 TL kesinti alıyor 21 gündür incelem adı altında bekletiliyorum ve taksit faiz ödemesi çıktı 50 Tl toplamda 85 TL zararlıyım hoppi kullanmayın dolandırıcılık uğraşıyoruz giden zaman da cabası toplamda 150 TL yakın zarar var çete misiniz işinizi düzgün yapsanıza Boyner ve Hopi hiçbir yerde tavsiye etmeyeceğim

22 Şubat 2024 14:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon ya da e-posta yolu ile bilgilendireceğiz. İyi günler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

26 Şubat 2024 09:53

Halen dönüş yapılmadı

26 Şubat 2024 16:10

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Bizimle yaşadığınız deneyimler ile ilgili her zaman bize ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

26 Şubat 2024 17:37

Evet bugün aradınız ama süreç halen incelemede diyorsunuz 2 hafta geçmesi ne rağmen halen çözülmemiş olmasını anlamıyorum

2 Mart 2024 15:30

Mart ayına girdik halen dönen yok Hopi kullanmayacağım kimselerde kullandırtmayacağım insanları kandırmayın bu kadar zor olamaz çözüm süreci 2. Taksit günü geliyor

6 Mart 2024 19:29

Hoppi den gelen taksit ödeme mesajına kanmayın yanlış yönlendirme yapıyor 35 TL kesinti alıyor 21 gündür incelem adı altında bekletiliyorum ve taksit faiz ödemesi çıktı 50 Tl toplamda 85 TL zararlıyım hoppi kullanmayın dolandırıcılık uğraşıyoruz giden zaman da cabası

Hopi Uygulamasında Yüklediğim Paranın Kaybolması Ve Çözülmeyen Müşteri Hizmetleri Sorunu

30 Nisan 2025 11:31896

5 gün önce Hopi uygulamasında para yükle seçeneği ile yüklediğim para hiçbir şekilde hesapta gözükmemektedir. Bunun üzer...

1 Destek

İade Edilen Alışverişler İçin Hâlâ Kredi Taksiti Ve Ek Ücret Kesilmesi

27 Mayıs 2025 08:331.467

"Sorunum çözüldü şükür. Teşekkürler..."

Hopipay Hiçbir Bilgi Vermeden Komisyon Kesintisi Yapıyor

4 Ağustos 2023 15:451.404

Yaklaşık 2aydır Hopi uygulaması içindeki hopipay ödeme sistemini kullanmaktayım. 04.08.2023 tarihi saat 14:19da Hopipay ...

1 Destek

Hopi Uygulamasında Haklı Limit Kısıtlaması Ve Yetersiz Müşteri Desteği

6 Eylül 2025 02:152.361

Hopi uygulamasında harcamaya hazır limitim varken, birkaç aydır bir anda limit verilemiyor uyarısı almaya başladım. Daha...

Hopi 400/250 Kod Hatası!

Hopi 400/250 KodHatası!