Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi!

04 Ocak 2023 17:12

25.11.2023'te kurulumu yapılan Hoover kurutmalı çamaşır makinesine 30.12.2023'te çamaşır atacağım sırada kazandan sesler gelmeye başladı. Bunun üzerine makineyi çalıştırmadan ve ertesi gün servisi aradım. Servis geldi ve kazanın değişeceğini söyledi. Bunun için parça isteneceğini ve makineyi alıp götürüp değiştireceklerini söyledi. Pazartesi günü servisi aradığımda parça gelme süresini bilmediklerini merkezle görüşmem gerektiğini söylediler. Hoover merkez iletişim numarası olan 0850 811 12 90 numaralı telefonu aradım 20 günde parçanın geleceğini söylediler. Bu sürenin uzun olduğunu ve yerine yedek makine istediğimi belirttim. (Servis bunu kabul etmemişti ) Servise bu talebimi ilettiklerini söylediler fakat arayan olmadı. 04.12.2023'te servisi aradım yedek makine vermeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine merkez numarayı tekrar aradım. Durumu anlattım ama sadece beni sessize alıp dinleyip makineyi servisin vermesi gerektiğini söylediler. Makineyi yenisi ile değiştirin diyorum onu da yapmıyorlar Ben 1 ay çamaşırı nerede yıkayacağım acaba. Kimse sorunu çözme odaklı değil. Bellimi fabrika çıkışından hatalı. Birkaç kullanımda çamaşır makinesi mi bozulur. Bundan önceki makinemi 18 yıl kullandım ve bir kere arıza vermedi. Ama bu makine daha 1 ayda arıza verdi.

profile profile
12 Nisan 2023 15:37 (Şikayetten 3 ay sonra)

Hoover Kategorileri