Ahmet sonuçtan memnun

Hoover Çamaşır Makinesi: 2 Ayda Tambur Sorunu

Hoover Çamaşır Makinesi: 2 Ayda Tambur Sorunu
24 Kasım 2024 15:10

Hoover marka 14 kilo çamaşır makinesi aldım, MediaMarkt'tan 2 ay oldu. Tambur pabuçları koptu, 2 tanesi, 3.'sü de sallanıyor. Servis açtırdım, geri aradılar, tanesinden 1500 TL istediler. 2 aylık makinenin pabuçları kopar mı? 35 senedir makine kullanıyoruz, böyle bir şey başımıza gelmedi. Para veya saç tokasından oluyor dediler. Gömlek düğmesi kopabilir, fermuar elciği kopabilir, bunu engelleyemez. Hoover aldığıma bin pişman oldum.

05 Ocak 2025 12:43

Hover marka çamaşır makinesi aldım tambur kokacı 2 ay sonra düştü zar zor değiştirttim değiştirdiler ama müşteri hizmetlerinden aradım vidalamadan yüzeysel servis taktı ben dedim ki yutuub baktım bunun vidalamasını izledim lazım dedim servis yok dedi müşteri hizmetlerini aradım fabrikadan bilgi istedim 3 kere aradım geri dönen olmadı aldığıma bin pişman oldum çok ilgisizler hep para istiyorlar kimseye tavsiye etmem marka müşteriyle ilgilenmiyor Bu

25 Kasım 2024 10:56 (Şikayetten 19 saat sonra)
27 Kasım 2024 20:26

Sorunu çözdüler teşekkür ederim

Meryemm
Meryemm

Hoover tambur paletlerim sürekli kırılıyor bu sefer üstelik vidalama yapmışlardı yine kırıldı servisi aradım adeti 600 TL çok pahalı bir de servis gelmesi takması içinde 1400 TL istediler kanat zaten pahalı. Bir de servis ücreti. Nedir çok mağdurum aldığıma bin pişmanım yardımcı olur musunuz lütfen çamaşırlar birikti.

hoover-camasir-makinesi-2-ayda-tambur-sorunu-1.jpg
Ahmet

Aynı ürün ve aynı hata bende de oldu. Var mı bir gelişme.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hoover 1 Aylık Çamaşır Makinesi

02 Eylül 2023 17:51