Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Honor Magic V2: Hayal Kırıklığı Ve Kötü Servis Deneyimi

Kaya
01 Kasım 2024 10:22

Ağustos ayında Teknosa'dan 65.000 TL ödenerek aldığım Honor Magic V2 cihazı, 15 gün sonra şarjdan çektiğimde iç ekranda mürekkep akması şikayeti ile KVK Adana servisine götürüldü. Cihazda değişim istedim. Bin pişman oldum. Neredeyse siz yaptınız moduna getirildik, darbe olmadığı halde nokta çizik olmadığı halde cihazda ücretsiz ekran değişeceğiz bir de size ekran değişimi ücreti yansıtmasınlar diyerek dedim boş ver yapsınlar 1 ay sürdü yapıldı. Gelin teslim alın dediler. Aldık. Bu sefer de dış ekranda silikon ve yapıştırıcı izleri kalmış, kötü bir işçilikle bana cihazı yollamışlar. Kabul etmiyorum. Alın bunu, kesinlikle tamir istemiyorum, iade ve sıfır ile değişim istiyorum. Onu da sallamamışlar, servis takip sürecinde bakıyorum cihaz onarım aşamasında yazıyor ama benim cihazın servis resimlerine bakıyorum, cihazım iPhone ile karıştırılmış. Ya bu nasıl bir saçma iştir? Honor firması, 65.000 lirayı yakacağım, o cihazı gerekirse merkez binanın önünde paramparça edeceğim. Sizin Premium dediğiniz, öve öve bitiremediğiniz cihaz bu mu? Bu mu servis olarak Türkiye'de seçtiğiniz firma? Ne ürünün sahibi olarak sattığınız malın arkasında duruyorsunuz ne de teknik servis olarak seçtiğiniz firma iş biliyor. Neyse, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurusu yapıldı. Cihazı 1 Ağustos'ta almışım, 23 Ağustos'tan bugüne kadar serviste, 22 gün kullanmışım, 60 gündür serviste. Bu mu açıklamasını yaparsınız bir zahmet.

profile profile profile

Savaş
Savaş

Çözüm sağladılar mı?

Abdul
Abdul

KVK Türkiye nin en gereksiz en güvensiz donanımsız firması her şey için ücret istiyorlar hakkını aramazsan ayvayı yedin

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ekran Onarımı İçin Ücret Talebi

07 Ağustos 2025 10:55
Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ekran Onarımı İçin Ücret Talebi
garanti-kapsaminda-olmasina-ragmen-ekran-onarimi-icin-ucret-talebi-1.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
20 Ağustos 2024 11:47
Honor Magic V2 Mağduriyet
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
03 Haziran 2025 16:07