Honda İNALLAR'DA Bakım Yaptırdım. Aracıma Güvenerek Binemiyorum.

Orhan
08 Ocak 2024 16:44

02.01.2024 tarihinde Bursa İnallar Honda bayisinde 2021 model Honda Civic aracıma 10.000 km bakımını yaptırıp ve şanzıman yağını değiştirdim. Ayrıca servisten ön sağ amortisörün patladığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. Amortisörün siparişini verdim. Bakımdan 4 gün sonra arabanın sileceğini çalıştırdığımda suyun gelmediğini fark ettim. Aracı bir petrol istasyonuna çekip kontrol ettiğimde silecek suyunun bittiğini gördüm. Petrol istasyonundan 3 litre silecek suyu alıp doldurdum. 3 litrenin 2 litresi bittiğinde silecekleri tekrar çalıştırdığımda su geldi. Tüm süreci video kaydına aldım. 08.01.2024 tarihinde Honda İnallar bayisine gidip böyle bir sorun yaşadığımı ve yaptıkları bakıma güvenmediğimi bildirdim. Dalga geçer gibi '1 litre su veririz' dediler. Silecek suyu deposunun delik olduğunu söylediler. Servisin önünde silecek suyunu tekrar kontrol ettim ve aldığım yeşil suyun durduğunu gördüm. Ben suyun bittiğini, yüksek hızda giderken camıma görüşümü engelleyecek bir şeyin gelmesiyle fark edip, önümü göremeyerek kaza yapabilirdim. Benim canım 50 TL'lik bir cam suyu değerinde değil. İnallar bu davranışıyla canımla dalga geçmiş oldu. Şu anda aracıma güvenerek binemiyorum. Motor yağı yerine ayçiçek yağı da koymuş olabilirler. Ya da şanzıman yağını hiç değiştirmemiş olabilirler. Ya da amortisörüm gerçekte patlak değil, sadece parça satabilmek için uydurulan bir arıza olabilir. Honda Türkiye yetkililerine buradan sesleniyorum: İnallar Otomotiv'in yaptığı bakıma şu anda hiç güvenmiyorum. Aracıma güvenerek binemiyorum. İnallar Otomotiv'den, benden aldıkları amortisör parasını iade etmelerini ve Honda Türkiye'den, aracımın benim de bizzat başında olacağım şekilde incelenmesini ve sorunsuz olduğunun tarafıma bildirilmesini talep ediyorum.

Orhan
09 Ocak 2024 01:56

Honda İnallar servisindeki servis yönetici bana aracın cam suyu kapasitesinin 6 litre olduğunu söylemişti. Aracın kullanım kılavuzunu okuduğumda kapasitenin 1,5 litre olduğu yazıyor. Arabama bakım yapan yönetici, aracımın cam suyu silecek kapasitesini bilmiyor.

Ömer sonuçtan çok memnun

Honda Civic Koltuk Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Ömer
16 Ekim 2024 15:17
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

2016 Model Honda Civic FC5 Şanzıman Arızası

Sedat