Ömer sonuçtan çok memnun

Honda Civic Koltuk Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

16 Ekim 2024 15:17

Sayın Yönetici,
2021 Haziran ayında İstanbul Damla Honda bayisinden, Honda Civic Eco Elegans (2021 model) araç satın aldık. Şu an 59,200 km'de. Her on bin km bakımlarını yetkili servislerde yaptırdık. 2024 Mayıs ayında tüm koltuklarda, özellikle şoför ve yan koltukta kumaş ve süngerde deforme olduğunu fark ettik. 13 Mayıs 2024 tarihinde Bursa İnallar Honda yetkili serviste gerekli kontroller yapıldı, fotoğraflar çekildi ve sanırım genel merkeze iletilerek şikâyetimiz doğrulandı. Koltuk döşeme kumaşı ve süngerinin değiştirilmesi gerektiği bildirildi. Malzeme stoğumuzda yok, sipariş yapacağız. Geldiğinde size haber vereceğiz dediler. İnallara her ay sorduk, malzeme gelmediği için biz bir şey yapamıyoruz dediler. Altıncı ay oldu. Honda merkez, İnallar servise malzemelerin temin edilemeyeceğini iletmiş. Ben, "Böyle şey olamaz. Araç 6 yıl garantili, halen yaklaşık üç yıl var garanti süresinin bitimine. Temin etmek mecburiyetindeler, bulamıyorsa başka yeni bir aracın koltuklarını benim arabamın koltukları ile değiştirsinler" dedim. Honda Türkiye Genel Merkezini üç kez aradım. Kayıt açıyoruz, sizinle ilgilenecekler dendi. Aradan bir hafta geçti. Hiç kimse aramadı, ilgilenmedi. Dördüncü kez aradım, yine kayıt açalım, sizinle ilgilenecekler cevabı verildi, kabul etmedim. Ben Müşteri Hizmetleri Müdürü veya üst yönetici ile görüşmek istiyorum dedim. Çağrı merkezi çalışanı "Buradan başka görüşebileceğiniz yer yok" diyor. Kendileri hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Bu kadar amatör, ilgisiz, markasına ve müşterisine saygısız satış sonrası hizmeti olmamalı. Sorunumuzun ivedilikle giderilmesi için desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla,

Elif
Elif

Çok geçmiş olsun binbir emek verip aldığımız araçlarda böyle sorunlar yaşamak üzücü. İyi bir hukukçuya danışıp aksiyon almanız daha doğru olur gibi duruyor en azından tavsiye almanız bile faydalı olur. Bursa'da sevdiğim bir arkadaşım var hukukçu ve bu konularda bayağı bir tecrübesi var en azından fikir verebilir ulaşmak isterseniz numaramı fotoğrafıma yazdım ulaşabilirsiniz tekrardan geçmiş olsun

Honda Civic Koltuk Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ömer

Teşekkürler, beklemedeyim. Japonya'ya iletme seçeneğini henüz kullanmadım

Honda Servisinde Beklenmedik Masraflar Ve Garanti Sorunu

Murat
14 Mart 2025 09:52
Honda Servisinde Beklenmedik Masraflar Ve Garanti Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Deri Koltuklarda Erken Deformasyon Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti

23 Eylül 2025 14:01
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic'te Süregelen Mağduriyet

Ferhat