Honda FC5 Şiddetli Kaput Dalgalanması/Sallanması

Volkan
20 Temmuz 2023 10:17

Sayın Honda Türkiye yetkilileri,

20 Temmuz 2023 10:02

Sayın Honda Türkiye yetkilileri, 2021 model Honda Civic aracımda 130 km üzerine çıkıldığında ön kaput sol tarafının şiddetli olarak sallandığını/dalgalandığını görüyorum. Bu durum sürüş güvenliği açısından beni oldukça rahatsız etmektedir. 20.07.2023 tarihinde saat 09:00'da aracımı hem periyodik bakım hem de kaput sallanması sebebiyle Ankara Bora yetkili servisine getirdim. Kaputla ilgili durumu aktardığımda. Servis müşteri kabulü yapan yetkili; "bu araçlarda bu durum normal, herhangi bir işlem yapamayız" ifadesinde bulundu. "Bu ifadenizi Honda Bora olarak yazılı olarak verir misiniz dediğimde de, yazılı olarak veremeyiz." dediler. "o zaman servis formuna dalgalanma ile ilgili şikayetimi yazar mısınız" dedim. Honda Türkiye mi, aracının arkasında durmuyor, servisin işgüzarlığı mı bu konunun acilen çözümlenmesini bekliyorum. 2 yaşında bir araç ve yetkili servis dışında bir işlem görmeyen aracım için Honda pişmanlıktır demek istemiyorum. Teşekkürler

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
06 Mayıs 2025 14:12

Emre
12 Aralık 2023 16:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Plaza Toros Konya Servis İlgisizliği

26 Eylül 2024 09:50
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Honda Civic 3. Kez Aynı HATA-AYIPLI Ürün

Berkay
28 Ağustos 2024 18:03
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Honda City 2023 Üretim Hastası Ve Servis Umursamazlığı

Turgay