Honda Motosiklet Servis Bakım Ücretlendirme Fazlalığı

Honda Motosiklet Servis Bakım Ücretlendirme Fazlalığı
24 Temmuz 2024 20:3218.658

Honda motosiklet servis bakım ücretleri ve yapılan iş hakkında anlaşılmayan durumlar var. 22.05.2024 günü Honda PCX marka motosikleti bayiden sıfır olarak aldım. İlk 1000 bakımı yaptırdım. İlk bakımda işçilik ücreti alınmayacağını söylemişlerdi ama alındı ve sonraki 3000 bakımında yine aynı iş farklı tutar. 24.07.2024'te 6000 bakımı yaptırdım ve aynı iş farklı tutar ve bütün bu farklılık iki ay içinde gerçekleşti. İki ay içinde ilk bakıma 08.06.2024'te 491,13 lira, ikinci bakım 03.07.2024'te 660 TL, üçüncü bakım 24.07.2024'te özellikle buraya dikkat çekmenizi isterim, 3000 bakımıyla 6000 bakımı arasında 20 gün fark var, sadece yağ değişti, işçilik ücret farkına bakın. Görseli ektedir.

2 Ağustos 2025 11:54

Arkadaşa fazlasıyla katılıyorum 2025 Ağustos ayında toplam 1479.69 lira ücret ödedim. Enflasyon çarpı dört yapıyorlar. Motoru kullansan da kullanmasan da senden o parayı alacağım diyor. Yaptıkları bir yağ ve suyu değiştirmek. Üç ay içinde bakımını yaptıracaksın veya 3000 km'de bir geleceksin, zaten bir ayda yapıyor sen bir ayda 1479 TL kesiyorsun bir sene boyunca kullandığını düşün 15 -20.000 TL para eder yazık. Yazık el insaf yani

Tümünü Gör

Alper
Honda Motosiklet Pcx Delux Boya Hataları

Honda MotosikletPcx Delux Boya Hataları

Celalettin
Honda Motosiklet Lütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Honda MotosikletLütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Olcay
Honda Africa Twin L4 Ekran Hatası!

Honda Africa TwinL4 Ekran Hatası!

Safa

Öne ÇıkanKonular