Honda Motosiklet Honda 2024 Pcx 125 Taban Bozmuş Lastikli Motosiklet Satıyor

Honda Motosiklet Honda 2024 Pcx 125 Taban Bozmuş Lastikli Motosiklet Satıyor
11 Temmuz 2024 20:2932.870

24.07.2024 tarihinde almış olduğum sıfır kilometre Honda marka PCX 125 motosikletimle bayiden çıkıp asfalt yola girmemle beraber motorda bir sekerek gitme olduğunu fark ettim. İnip orta sehpaya alıp lastikleri kontrol ettiğimde lastiklerin tabanının bozulduğunu fark ettim. Muhtemelen sevkiyat kasasında uzun süre stokta beklemiş bir motosiklet olduğundan ve kasaya lastik kısmından kemerle sıkıştırılarak bağlandığı için lastik tabanları bozulmuş. Bunu da o esnada aldığım bayiye arayarak bildirdim. Bayi, bana rodaj bakımında lastiklerin garanti kapsamında değişeceğini söyledi. Fakat 15 gün sonra rodaj bakımında yapılan ölçümde lastiklerin tolerans sınırını aşmadığı için değişemeyeceğini belirttiler. Bunun üzerine Honda Türkiye'ye mail atarak sorunu bildirdim fakat aynı cevabı aldım. Bu nedenle ayıplı mal satan Honda Türkiye firmasını Tüketici Mahkemesi'ne vermek kaydıyla hakkımı arayacağımı buradan bildiriyorum. Honda motosiklet alacak insanların mutlaka sıfır motosiklet alırken lastiklerini önemle kontrol etmelerini, benim gibi mağdur olmamaları konusunda uyarmak istedim. (Not: 30 yıldır racing motosiklet kullanmış profesyonel bir motosiklet kullanıcısıyım. Son kullandığım motosiklet Honda CBR 1000 RR)

Yorumlar(6)

24 Mart 2025 15:16

Bende de hafiften sekme vardı ama rodaj sonrası 2000 km ye kadar devam etti sonrasında lastikler düzeldi yani 2000 km de çok yüksek bir km değil idare edilebilir toleransı olur lastik değiştirmek elbette çözüm ama daha sıfır lastikleri çöpe atıp israf ettirmeye gerek yok

1 Aralık 2024 18:49

Bende 13.11.2024 tarihinde motosikletimi teslim aldım aynı sorun bende de var. Bayii bu durumu inkar ediyor. Yarın Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Emre
Benzer Şikayeti Var
6 Kasım 2024 18:54

Selamın aleyküm heyete ne diye başvuru yapıyorsunuz

5 Ekim 2024 15:18

Merhaba ben de bir ay önce pcx aldım. Aynı sorun bende de var Düzelme var mı lastiklerde. Nasıl bir çözüm buldunuz. Bin bakımından sonra düzeleceğini söyleyip geçiştiriyor servis. İyi günler.

Honda Pcx 125 Garanti Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

3 Temmuz 2025 20:0910.046

Honda pcx 125 motosikletim 29.500 km'deyken egzozdan ses gelmeye başladı. Garantisi 30.000 km'ye kadar olan motorumu her...

1 Destek1 Yorum

Alper
Honda Motosiklet Pcx Delux Boya Hataları

Honda MotosikletPcx Delux Boya Hataları

Celalettin
Honda Motosiklet Lütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Honda MotosikletLütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Olcay
Honda Africa Twin L4 Ekran Hatası!

Honda Africa TwinL4 Ekran Hatası!

Safa

Öne ÇıkanKonular