31 Ekim 2024 01:4613.575

Honda kalitesine güvenerek aldığım Dio model motosiklet lastiği, yaz günü bile en ufak şeyde kayarak düşüp kendimi ve eşimi yaraladı. Sonuçta 2 teker motosiklet, her şeyden tasarruf olabilir ama lastikten asla, çünkü sakatlık ya da ölümle sonuçlanabilir. 25 yıllık sürücü ve bir lastik ustası olarak böyle kalitesiz lastik lütfen takmayın. Böyle olanları da müşteri memnuniyeti için hemen değiştirin ki üzücü durumlar yaşanmasın. Çevremde pek çok kişi şikayetçi ama size bildirim yapılmıyor. Çünkü Honda Türkiye sayfasına gönderim yazdım ama atamadım. Honda Türkiye olarak ilk önce sürücü can güvenliği olarak ilk iş lastik olmalı. Güvenlik yoksa siz dünyanın en güzel güvenli motosikletini yapsanız da o motosiklet kayıyor işte bu yüzden. Çünkü takılan lastik naylon oranı yüksek. Daha kaç kişinin canı yanmalı acaba Honda Türkiye?

30 Nisan 13:20

4 yıldır kullanıyorum fabrika çıkış lastikleri ile hiçbir sorun yaşamadım uzun yol da yaptım biraz da direksiyon hakimiyeti bağlı tabii ki çok iyi lastik demiyorum ama kötüde değil

Tümünü Gör

Alper
Honda Motosiklet Pcx Delux Boya Hataları

Honda MotosikletPcx Delux Boya Hataları

Celalettin
Honda Motosiklet Lütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Honda MotosikletLütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Olcay
Honda Africa Twin L4 Ekran Hatası!

Honda Africa TwinL4 Ekran Hatası!

Safa

Öne ÇıkanKonular