Serkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 23:31

Hisse info yatırım tarafından yanıltıldım. Tamamen yanıltıcı bir aracı kurum. Tabi böyle bir aracı kurum varsa her şeyi kendileri planlıyor. Bilerek ters işlem açtırıyorlar ve hesabınızı riske atıyorlar. İlk başlarda ufak kazançlar sağlayıp daha sonra daha fazla yatırım yapmaya teşvik ediyorlar. Daha sonra beni terste bırakarak sürekli zarar etmemi sağladılar. Sözde yatırım danışmanı m e r t d e v r an bu kişi beni sözde kazanacağım diye bu işin içine sokan kişi daha sonra sözde yatırım uzmanı o n u r k a r a bu da bana sürekli ters işlem açtıran kişi. Daha sonra işlemleri geri alalım diyen sözde yönetici c e n k denen kişi. Bir de benden utanmadan işlemleri ger almak için 13.258 dolar istiyor. Beni bu işten bir milyon üçyüz bin zarara uğrattılar. Bu kurum kesinlikle yanıltıcı. Böyle bir aracı kurum yok. SPK kaydıda yok. Bunlar güvenilir değil. Bunlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bana ulaşmak isteyen mail adresim s************@gmail.com

Serkan
24 Aralık 2024 08:09

Bunlar kendilerini sosyal medyada yapay zeka robotu ve borsa robotu olarak tanıtıyor

Yorumlar (8)

Bilal

Mutlaka adli makamlara şikayetçi olmalısınız ve asla geri çekmemelisiniz. Şikayetçiler artarsa ancak o zaman organize suçlardan işlem yapılacağını ve bu işlemler sonrasında paranızı geri alabileceğinizi bilmelisiniz.

Serkan

Eyvallah usta sağolasın. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi

Paranızı aldınız mı

Ercan

Sonuç alabildiniz mi?

Atmayıncaya kadar kaldırmayın

Benimde aynı oldu

Şimdi beni aradılar güncel banka hesaplarını ve numaralarını verebilirim benden de ısrarla para yatırmamı istiyorlar umarım bu bilgi işinize yarar

Paylaş

Baki sonuçtan memnun

22 Nisan 22:53
Hisse Info Yatırım Bu Platform Tamamen Yanıltıcı!
Habip sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 23:06
Hisse İnfo Yatırım Yatırımda Yapay Zeka Mağduriyeti
Okan sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 19:08