Hilton İstanbul Maslak Personel Kabalığı Ve Otopark Ücreti

Hilton İstanbul Maslak Personel Kabalığı Ve Otopark Ücreti
15 Nisan 2024 18:41

İstanbul Hilton Maslak personel tavrı çok kötü. 4 gecelik bir konaklamamız oldu. Kahvaltı 10.30 a kadar. 10 dakika geçmiş bardaki kadın personelden çay rica ettik suratı beş karış asık çayları getirdi. Aslında getirmemem gerekiyor dedi:) ekstra yazın dedik oralı olmadı. 11. Katta kaldık kat görevlisi bayanın tutumu çok güzeldi. Çıkış için otoparka gittiğimizde bariyer kapalı ücret istediler. Otelde konakladık dememize rağmen günlük 170 TL para talep ettiler. Şaşırdık açıkçası. Otoparktaki yaşlı beyefendinin tavrı da çok kabaydı. İyi 2 günlük ödeyin dedi.:) Ödedik ve çıktık. İstinyepark'a bizi götüren beyefendi için de nezaketsiz diyebilirim. 20 dakika var kalkmama dışarıda bekleyin araç havasız dedi bize. Şaşırdık açıkçası bizim tercihimiz ister aracın içinde ister dışında beklerim. Havuz barındaki görevliler de hayatından bezmiş, ilgi alaka sıfır su bile tedarik edemedim. Personel mutsuz ve kaba. Personellerini mutlu etmelerini, görgü ve nezaket eğitimi vermelerini önerebilirim.

19 Nisan 2024 13:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

31 Temmuz 2023 16:24

28 Temmuz 2023 10:59
Halil sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 19:41
Hilton Hotels Hilton İstanbul Maslak Oda Hizmet Ve Vale Hizmeti Şikayeti
Metin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 19:50
Balı sonuçtan hiç memnun değil

Holiday Inn Hotels Hizmet Kalitesi Ve Personel Davranışları Hayal Kırıklığı Yarattı!

29 Temmuz 2025 23:13