Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Hilltown Karşıyaka AVM Neye Ve Kime Göre

14 Temmuz 2024 22:44

Nasıl başlamam gerekli bilemiyorum. Ellerim titreyerek yazıyorum. Oğullarım (15 yaş ve 3.5 yaş) ve eşimle tercih ettiğimiz merkezinizde size yakışmayan bize layık görülen çirkin bir olay yaşadık. Alışveriş değişimi için istenen faturayı evden alması için 1 saat önce bizimle merkezinize giren oğlumuzu eve gönderdik. Dönünce güvenlik 2 kişi ve oğlumu içeriye almayıp dışarıya çıkartmış. Mağazadan ellerimdekileri acil bırakıp kapıya koştum oğlum telefonda anne giremiyorum uygun görülmedik dedi. 15 yaşında gözünüzün kesmediği içeriye almadığınız 2 kişi ile dışarıya göndermişsiniz uygun değilsiniz diye Bunu uygun görmüşsünüz. Kapıda elim ayağım titreyerek mağaza dışındaki oğlumu içeri çağırdım yetkiliyi çağırdım önce 2 bey geldi tabii ki çözüm sonuç yok ardından yetkili diye bir kadın gönderildi ve son olarak başka bir bey geldi. Bu arada gelen kadın bize bağırmayın diye haddini aşarak konuşup yaptıkları hatayı düzelteceğine hakkımı aramama kızdı ki bağırmayın dedi. Bunu diyorum çünkü telefonla konuşurken oğlumun uygun görülmedim içeri almıyorlar sözüne istinaden giren yalnız genç çocuklara baktım. Herkes elini kolunu sallayarak giriyordu. Lisede olan oğlum bale yapıyor piyano çalıyor siz li biz li konuşan edep adap nedir öğretmeye çalıştığımız düzgün yetiştirmeye çalıştığımız ergen bir gence bu tutumu davranışı uygun gördü merkeziniz ve kapıdaki görevlileriniz. Bu arada bize bağırmayın diyen kadın güvenliğiniz aynı yaş iki genci alırken bu çocuklarımızı neye istinaden alıyorsunuz diye sorduğumda bana bağırmayın deyip kendi yanlışını hafifletmeye çalışan bir cümleyi kurmayı kendinde hak gördü. En son gelen güvenlik yetkilisi mi bilmediğim bir beyle eşim konuştu ve oğlumdan özür dilemiş. Çok yazık Hilltown AVM ye. 15 yaşındaki bir çocuğu gözünüzün kesmediği iki kişiyi içeriye almayıp benim oğlumu da o kişilerle güvenliğini hiçe atıp dışarıya çıkartmışsınız. Ya o kişiler o çocuğa dışarıda bir şey yapsa idi bunun hesabını bağırma diyen kadın çözüm bulamayan güvenlik yetkilisi ya da sizler mi verecektiniz. Kaldı ki 2 ay öncesi yemek alanınızda bizler de vardık yaşanılan masaların sandalyelerin uçtuğu kavganızın içerisinde yemeği zehir edilen kişiler arasında idik. Aslında güvenlik zaafiyeti olduğunu canının istediğini alıp istemediğini rencide ederek uygun değilsiniz deyip dışarıya atabildiğini görmüş olduk. Bugün hayatımızda ilk kez bir alışveriş merkezinde böyle talihsiz çirkin bir tutumla karşı karşıya kaldık. Tebrikler Hilltown AVM

Mağaza Yetkilisinin Davranışları Karşısında Şaşkınlık

14 Aralık 2024 20:57

Özdilek AVM İzmir Saygısız Personel

25 Nisan 2024 10:48

Maltepe Piazza AVM Piezza AVM Olay

26 Ocak 2024 12:23
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Midtown Alışveriş Merkezi Güvenlik Açığı Ve Sorumsuz Personel Krizi

24 Kasım 2024 19:39