Hilal Veteriner Kliniği Yanlış Tedavi Uygulaması

01 Temmuz 2024 14:31

28.06.24 Cuma akşamı kedimi rutin iç dış parazit aşısı ve genel muayene yaptırmak amacıyla gittim. Kedimin kulağında enfeksiyon ve iltihap olduğu söylendi. Tedavi için Neptra. İsimli ilaç kullanıldı, fakat farklı veteriner hekimlerden edindiğimiz bilgilere göre bu ilacın köpekler üzerinde kullanıldığını söylendi, kedi için uygun olmadığını ve kendilerinin kullanmadığını söylediler. Böyle sorumsuzca bilinçsiz olarak tedavi uygulanmasından dolayı her yere şikayetçi olacağım. Canlı girip ölü çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Kedimin canını zor kurtardım. İşlem esnasında köpek ilacı uyguladıktan sonra kedim fenalaştı, ağzından köpükler çıktı, kendini oraya buraya savurdu, gözlerinin bir anda rengi değişti, ve içine kaçtı. Kendisi stresten olduğunu söyledi. Bu sorumsuzluğu yüzünden farklı veterinere götürmek durumunda kaldım tüm tahlilleri yapıldı ve kedim uyguladığı ilaç yüzünden zehirlendi. Aldığı 2 bin lira helal olmasın, sizin gibi bilgisiz eğitimsiz insanlar doktor, hekim olmasın! Kedim hala düzelemedi hiçbir şey yiyip içmiyor resmen ölümden döndü! İlaç tedavisi ve serumlar alıyor. Ayrıca çok salaş ve hijyen olmayan bir yerdir. Orada tedavi altında olan kedilere ayrıca üzüldüm böyle sorumsuz bir veterinerde olduğu için! 2 bin lira bana 9-10 bin liraya mal oldu! Bilinçsiz eğitimsiz bilgisiz insanlar asla veteriner olmamalı! Ayrıca kedim veterinerden çıktıktan sonra pusetine ilk defa kakasını ve çişini yaptı! Artık ne kadar korktuysa gerisini siz düşünmelisiniz. Lütfen. Minik dostlarımızın canı bu kadar ucuz olmamalı.!

Ezel
Ezel

Merhaba kediniz şu an ne durumda iyileşti mi acaba aynı şey başıma geldi dün

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:34
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Arven Hayvan Hastanesi (Bursa) Bilinçsiz Veteriner Hekimler!

26 Ağustos 2024 20:47