İrem sonuçtan hiç memnun değil

Hiking Robot Süpürge Pişmanlık

Hiking Robot Süpürge Pişmanlık
17 Mayıs 2024 12:10

Merhaba, Hiking marka robot süpürgem var. Keşke almasaydım; sürekli arızalanıyor. Servisten aldıktan sonra bir ay kullanamadım. Tekrar arızalandı ve beş aydır bozuk. Artık yenisini talep ediyorum. Gerçekten bıktım, neredeyse iki yıl olacak ve bir yıldan fazladır kullanamıyorum. Sürekli arızalanıyor. Bu mu sizin müşteri memnuniyetiniz? Servise veriyorum, üç-dört ay bakılmıyor, bekliyorum. Artık servise bile vermek istemiyorum çünkü bir çözüm olmuyor. Artık Tüketici Hakları'na başvuracağım. Zaten bunun öncesinde bir kere gönderdim, dört-beş ay serviste süründü. Üst parçasını kırmadıkları kalmıştı, başına neler geldi. Yani artık yeni bir ürün talep ediyorum.

05 Ağustos 2024 02:32

Hiking robot süpürge pişmanlıktır! Aldım doğru düzgün kullanamadan bozuldu servise gönderdim 2023 Eylül ayında 2023 aralıkta aldık neredeyse Ocak ayında tekrar bozuldu yani ve hala bozuk ben artık sevişe gönderip aylarca beklemek istemiyorum zaten artık garanti süreside bitti yani kullanmayarak paranızı çöpe atmak istiyorsanız Hiking marka robot süpürge alın!

Ek
17 Mayıs 2024 15:15 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

05 Ağustos 2024 02:26

Hala bozuk robot süpürge yani alınacak bir marka değil arkadaşlar ben bu robot süpürgeyi alalı 3sene olacak neredeyse 2 seneden fazladır bozuk servisten gelmiyor paramı çöpe atmışım yani gerçekten

İrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 12:24
Esra sonuçtan memnun

29 Kasım 2024 12:14
"Yeni süpürge göndermenize çok sevindim. Gerekeni yaptınız. Teşekkür ediyorum."
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Mart 2024 21:26
Aysuonur sonuçtan hiç memnun değil

Hiking Pro 8 Robot Süpürgede Sürekli Arıza Ve İlgisiz Teknik Servis!

Aysuonur
20 Eylül 2025 14:36