Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Hiking A30 Müzik Ve Wi-Fi Bağlantı Sorunu

Beyza
12 Ocak 2024 10:19

Uzun uzun yazacağım yazıklar olsun!
Telefonun bütün sorunlarını anlatsam sığmaz zaten neyse. En büyük problemi müzik problemi. Şu an yani şarkımı açıyorum, Airpods'sumu takıyorum. Ekranı kapattığımda müzik sürekli duruyor ve başa dönüyor. Acaba parmak okuması çok güçlüde o yüzden mi duruyor diyerek parmak izini kaldırıp öyle kullandım. Bir süre ama oda yok oda değil. Acaba Airpods'damı sıkıntı var dedim. Değil. Çünkü elimdeki Airpods orijinal iPhone Airpods'u 3 nesil daha sonra. Gönderilen Philips marka. Yani telefonla gönderilen Philips marka Airpods'u denedim, onunla da olmuyor. 3 bir airpodsum vardı, onunla da denedim, o da olmuyor. Yani bu sorun acil çözülmesi gerekiyor.

Onun yanı sıra wi-fi'a bağlanma sorunu çok daha büyük. Evimdeki wi-fi'ye zar zor bağladım hala bağlantı kendiliğinden kesiliyor arada ama ona da şükür. İş yerimde 5g asla bağlanmıyor ve diğer bağlandığı wi-fi'de asla çekmiyor. Bu yüzden sürekli kendi internetimi kullanmak zorunda kalıyorum ve bu sorunun daha önce çözülmesi gerekiyor aslında.
Telefonum bunun gibi bir sürü sorunu var fotoğraflarımı yedeklemiyor ya daha bir sürü şey var. Bunları bile içim sıkıla sıkıla zar zor yazdım şunun için acil bir dönüş sağlayın.
İlk şikayetimi yaptığımda da geri dönüş sağlanacak dediniz ve asla aramadınız. Telefonu yeni aldığımda da asla ilgilenmediniz ve geri iadesinin ya da hiçbir şeyinin olmadığını söylediniz bari şu teknik aksaklıkları düzeltin. Ve insanları artık daha fazla s**** yerine koymayın.

12 Ocak 2024 10:22 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

Adem

Aramazlar aradıklarını söyleselerde arayan olmaz

Adem

Beni onlara yazdığım cevabı okuyabilirsin

Adem

Yine sana arama tenezzülünde bulunmuşlar:)

Beyza

Aradılar fakat tamire gönderin falan dediler gelmesi Allah bilir ne zamanı bulur bende göndermedim güvenip aylarca telefonsuz dolaşamam

Fadime sonuçtan çok memnun

Fadime
20 Eylül 2024 11:44
Kardelen sonuçtan çok memnun

Hiking A41 Telefon Çalışmıyor

Kardelen
07 Kasım 2023 08:11
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
17 Ocak 2024 21:41