Tamer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 15:02

+90 (0538) 374 80 04 numaralı telefondan Avukat A**** P***** imzalı HGS borcunuz bulunmaktadır. İcra işlemlerinin başlatılmaması adına işlem yapmak için bir link göndermişler. E-devletten ve gerekli yerlerden kontrolünü yaptıktan sonra borcumun olmadığını gördüm. Belki sahte avukat ismidir ya da bir avukatın ismini kullanmışlardır ama yanıltıcı olduğu kesin. Adımı, T.C. kimlik numaramı, ıslak imzam dahil her türlü imzam ve bilgilerimi kullanılarak yapılan tüm hukuksuz işlemleri ve borçları kabul etmediğimi beyan ediyorum. Mağdur olmayalım. 38 TL olan borcum HGS'den düşüm yapmasına rağmen böyle bir mesaj geliyor. Ve HGS ile hem internet üzerinden hem e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda borcum olmadığını, HGS'ye baktığımda geçiş ücreti HGS'den düştüğünü görüyorum fakat böyle adı avukatların arasında olmayan, internette araştırmama rağmen böyle bir avukat yok. Kimi nasıl icraya veriyorsunuz ve linkte sadece çalışan ödeme kısmı, diğer alanlar çalışmıyor. İletişim için dokunuyorsun, sayfa çalışmıyor. Ödeme kısmına basınca gayet güzel çalışıyor ve mesaj gelen numara dış aramalara kapalı bir hat.

22 Ağustos 2024 14:46

Borcumun zamanında tahsil edildiği ve borcumun olmadığı ile ilgili belgedir. İcraya düşecek bir unsur ya da cezai işlem bulunmamaktadır çünkü gönderilen icra mesajı ile ilgili hiçbir sorumluluğum yoktur. HGS nin ya sisteminde bir açık var ya da HGS bünyesinde çalışanlardan biri dışarıya bilgi sızdırıp yardım ve yataklı ediyor. Bu olay bir kişinin başına gelmiyor çok fazla kişinin başına geliyor. Bu sorunun yetkililer tarafından çözülmesini istiyoruz.

Funda
14 Ocak 2025 04:48