Bilal sonuçtan çok memnun

Hero Xpulse 200 4V: Kronik Sorunlar ve Yetersiz Servis Desteği

07 Ekim 2024 15:14
Bilal'ın Teşekkür Mesajı
“Severek bindiğim motorumu Maalesef çalışan kaynaklı olduğunu düşündüğüm sebeple sorguladım. Tıpkı ehli olmayan servislerden dolayı olduğu gibi. Tek teşekkürüm firma adına İzmit Servisiniz Onaran motor için.”

Hero Xpulse 200 4V motosikletimde kronik bir sorun olan krank bilyası dağılması yaşandı ve servis yedek parça gönderimi yapmıyor. İletişim kurulduğunda bilgi verilmemesi nedeniyle müşteri olarak mağdur durumdayım.
Anlatılanlara ve satın alınırken verilen sözlere dayanarak aldığım motorum, kronik arızadan dolayı (servisime uzun zaman sonra kavuştum) İzmit Onaran Motor'da beklemektedir. Hero motor pişmanlıktır demeye başladık. Sağlıklı bilgi bile alamıyoruz.

18 Ekim 2024 15:19

Bu şikayet umurlarında bile olmayacak ama ben mağduriyetim giderilene kadar yazmaya devam edeceğim. Söyleyeceğim tek kelime "Hero motor pişmanlıktır." Parça gönderimini geçtim bilgi bile vermiyorlar. İnsanları çinli motorlardan kaliteli ve sorunsuz olarak gösteriyorlar ama maalesef parça tedariğini bile yapamıyorlar. Hero motor pişmanlıktır. İletişime geçildiğinde şikayetleriniz veya mağduriyetiniz umurlarında bile değil.

09 Ekim 2024 20:24

Hero motor pişmanlıktır. Müşterilerinin sorunları karşısında dilsizi oynuyorlar. Cevaplama gereği bile duymuyorlar. Kronik olan grank bilyası problemi olduğu halde ne parça tedariği ne de bir geri dönüş yapıyorlar. Sorsanız kurumsallar ama maalesef ürün satılana kadar.

15 Ekim 2024 00:07

Dalga geçer gibi tüm çalışanlar internet altyapı problemimiz olduğundan bu konuya seferber olmuş durumda diye cevap verilen yerde (dalga geçer gibi ne beklenir? Bırak parça göndermeyi, müşterilerini adam yerine koyup muhatap bile almıyorlar. Kesinlikle pişmanım. O değil de met ederek aldırdığım arkadaşlarıma karşı mahcup hissediyorum kendimi.

21 Ekim 2024 18:32

Hero Motosiklet Hero Xpulse 4V Ciddi Şaşkınlık