Hero Motosiklet Hero Xpulse200 4v Debriyaj Balatası-Servis İlgisizliği

24 Temmuz 2023 11:023.528
İrfan'ın Teşekkür Mesajı
İlgilerinden dolayı Hero Motor'a teşekkür ederim.

1 hafta önce hero xpulse200 4v aldım çok titiz ve dikkatli kullanmama rağmen 700 km'de iken debriyaj balatası sıyırdı, motoru eve zor götürdüm. Servis müdürünü aradım bana ilgisiz bir şekilde kullanıcı hatası garanti kapsamaz, 100 kilometrede bile sıyırabilir dedi. Yani bu motoru alacak arkadaşların bilgisine 100 km'de bile debriyaj balatasını sıyırıp size 3-4 bin TL masraf açabilir, üstelik ellerinde parça olmadığı için aylarca beklemek zorunda kalabilirsiniz.

İrfan
20 Eylül 2024 18:38

İlgilerinden dolayı Hero Motor'a teşekkür ederim.

Yorumlar(9)

Kemal
26 Haziran 2025 20:11

Aynı sorunu ben de yaşadım benimki 500kmde debriyaj balatası yedi garantiden değişti lakin aynı yağı koymuşlar 1200kmde tekrar yedi 4bakım hediyesinde verdikleri yağlar iyi değil o yüzden olduğunu söylediler yağı farklı bir marka koydurdum cebimden şimdi 6500km yine debriyaj balatası değişecek diyorlar garantiye girmiyor işçilik hariç parça 5000 TL tutuyor

Muhammed
4 Mayıs 2024 16:07

Bire bir aynı problemi yaşıyorum şu an ve elime parça ulaşmıyor

18 Aralık 2023 12:00

Benim motorda 2500 km de yedi balatayı, dün dağda kaldım, zar zor 45 km uzağa merkeze indim ama ömrümden ömür yedi, motoru ilk aldığım zamandan beridir motorda vites geçişlerinde problem vardı, servise defalarca kez söylememe rağmen bunda bir şey yok diyerek geçiştirdi, şimdi de bu durum ortaya çıktı, 2 hafta sonra şehirler arası yolculuğa çıkmam gerekiyor, üniversiteye final sınavlarıma gideceğim, umarım bu süre zarfında parça gelir ve servis işlemleri gerçekleştirir.

Köksal
18 Ağustos 2023 18:41

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bende de oldu 2023 mayıs ayında aldığım sıfır hero xpulse 200 motorum 720 kilometrede baskı balata bitti dediğin gibi garantiye girmiyormuş cebimden yaptırdım

Hero Motosiklet Hero X Pulse

26 Şubat 2024 12:145.693

On gün önce sıfır olarak satın aldığım Hero Xpulse 200 4V motosikletim, daha 100 km'yi dahi tamamlamadan yolda kaldı. Se...

4 Destek

Tümünü Gör
Hero Dash 110 Ön Fren Kilitlenmesi

Hero Dash 110 ÖnFren Kilitlenmesi

Hero Motosiklet Hero X Pulse 200 Ve Kronik Problemleri

Hero MotosikletHero X Pulse 200 Ve Kronik Problemleri

Baver
Hero X Pulse Marş Dinamosu Ve Motor Kapağı Kırıldı!

Hero X Pulse MarşDinamosu Ve Motor Kapağı Kırıldı!

Mert
Vasıfsız Hero Servisleri Ve Çözüm Yaratmayan Hero Genel Merkezi!

Vasıfsız HeroServisleri Ve Çözüm Yaratmayan Hero Genel Merkezi!

Yigit
Hero Dash 125 Filtreden Yağ Kusuyor!

Hero Dash 125Filtreden Yağ Kusuyor!

Metin
Hero X Pulse 200V Pro Sorunsuz Günü Yok!

Hero X Pulse 200VPro Sorunsuz Günü Yok!

İlkay

Öne ÇıkanKonular