Alisan sonuçtan çok memnun

Hero Motosiklet Bakım Ücretleri Çok Fahiş!

29 Kasım 2023 11:04
Alisan'ın Teşekkür Mesajı
“2000 km'de kizaklarimin arıza yapması ve alınan bakım ücretiyle ilgili sorunlarımda çözüme ulaşılmış ve kizaklarim ücretsiz olarak genel müdürlük tarafından değiştirilip bir sonraki bakımım ücretsiz yapılacak bilgisi gelmiştir Hero Genel Müdürlüğü yetkilileri ve Antalya servisi Bahattin ustaya teşekkür ederim ayrıca şikayetimde Bahattin ustayı değil Hero motosikleti şikayet etmiştim oda çözüldü ilgilerinden dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyorum tekrar tekrar”

Antalya Savaş motorda ikinci bakımı yaptırdım 5100 motul yağ konuldu hava filtresi temizlendi ve debriyaj gelen seslerden dolayı açıldı yağlandı temizlendi kapandı fakat bunun için 850 TL alındı bir yağ değişimine 850 TL alındı bu daha ikinci bakımı hiçbir parça değişmedi fiyat çok fahiş.

28 Kasım 2023 23:51

İkinci bakımda debriyajdan gelen şarıltıyla ilgili debriyaj açıldı bagaların olduğu parçada bulunan plastik aksamlar ısınınca aşınıyormuş 2000 km’deki motorun parçaları artık nasıl aşınıyorsa ve plastik parçanın değişmesi gerekiyormuş servis parça yok dedi ve Japon yapıştırıcısıyla bu plastikleri yapıştırdı ve birtek yağ değişimi hava filtresi temizliği ve çözülmeyen debriyaj sorunu için 850 TL bakım ücreti aldı

29 Kasım 2023 11:54 (Şikayetten 50 dakika sonra)
Alisan
Alisan