Vera Garden Dizayn Sayfası İle Yaşadığım Sorun

Dnr
13 Ağustos 2024 14:56772

Vera Garden Dizayn Instagram sayfası güvenilmez. Parayı gönderdikten sonra sizi engelliyorlar. Gidip suç duyurusunda bulundum, umarım en kısa zamanda yakalanırlar. Sürekli sayfalarının ismini değiştiriyorlar, şimdi ise Hera Garden Dizayn yapmışlar adını. Sürekli fabrikadan hikaye paylaşıyorlar, inandırıcı olmak için.

Meliha
Meliha
9 Ocak 2025 12:53

Aynı Instagram sayfasından ben de 03.01.2025 tarihinde alışveriş yaptım. Sayfanın adı localgardendesıgn olarak değiştirilmişti. Sipariş ödemesini EFT yöntemiyle yaptım. Sonrasında telefonum engellendi. Sayfanın iletişim numarasına da ulaşılamıyor. Ben de mağdur oldum

Royal Garden Dizayn - Monde Garden Alışverişinde Yaşanan Sorunlar Ve İsim Değiştirme Taktikleri!

Aunt
21 Haziran 2024 23:211.417

Şu anda Instagram'da Royal Garden Dizayn adıyla faaliyet gösteren firmadan bahçe mobilyası alışverişi yaptık. Fatura gön...

3 Destek3 Yorum

Vera Garden Dizayn Mağdur Olmam

Refik
24 Temmuz 2024 00:561.117

Vera Garden Dizayn Instagram parayı gönderiyorsunuz ürün ürün gelmiyor Kayseri'de bir hesap ile havale ile para alıyorla...

3 Yorum