Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Hepsipay Kart QR Ödeme

11 Temmuz 2024 17:41

Hepsipay kart ile markette QR ödeme yapmak istediğimde şifre istedi.
Bu kartta kart şifresi diye bisi yok. Hepsipay şifresi var o da 6 haneli.
Belki olur diyerek 6 haneli şifreyi girdim, ama şifre yanlış diyerek reddedildi.
Mantıken zaten pos cihazları 4 haneli şifreye göre programlı.
Kaç gündür bununla ilgili Hepsiburada müşteri hizmetlerine kayıt oluşturuyorum. Bir türlü çözemiyorlar.
Arkadaş bana diyor ki aldığınız hata ile ilgili görsel atmanız lazım.
Şifre reddedildi nin ne görselini atabilirim size. Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz.
Hepsipay kart çıkalı sene olmuş, hala sorunları çözememişler bir de insanla dalga geçer gibi cevaplar verip talebi kapatıyorlar.

12 Ağustos 2024 07:20

Hepsiburada hesabıma SMS şifresi ile giriş yapıyorum fakat hepsipay tarafına girmek istediğimde telefonuma onay kodu gelmiyor. 30 saat oldu uğraşıyorum, hiç aramadıysam 6-7 kez hb müşteri hizmetlerini aradım. Yetmedi 2 defa operatör müşteri hizmetlerini aradım. Spam mış, engellenmiş her yere baktık, her şeye izin verdik, telefonun ayarlarını sıfırladık ama yine yok. Siz güvensiz, sadece kar amacı olan firmalar var ya. İşte hizmet olarak o ayarda bir firmasınız. Sizin kadar sürekli sorun çıkan bir firma görmedim. Hepsipay sıkıntı, QR ödemeniz sıkıntı, indirimden ürün yakalarız türlü bahanelerle iptal edersiniz, kayıt açarız kendi istediğimiz gibi yazmazsınız... Hiç mi bitmez ya bu sıkıntılar. Gün geçtikte hiç mi düzeltemez bir firma kendini?

12 Ağustos 2024 07:07

11 Temmuz 2024 17:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

11 Temmuz 2024 18:00

2-3 defa oluşturdum

12 Temmuz 2024 16:26

04 Aralık 2024 14:32

04 Ekim 2023 02:28

12 Eylül 2024 00:02
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Ocak 2024 11:55