Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Satıcı Destek Hattı İlgisizliği Ve Çözüm Ekibi Yetersiz

18 Şubat 2024 19:48

Hepsiburada da satıcıyım. Yaklaşık olarak 2 aydır aksiyon bekleyen statüsünde, onay bekleyen ürünlerim var. Reddedilme sebebi de uygun görsel bulunmuyor hatası alması. Satıcı destek hattı ile görüşüyoruz, görsellerde herhangi bir sıkıntı yok, ilgili birime iletiyoruz en kısa zamanda çözerler deniyor. Ama herhangi bir geri dönüş veya düzeltme olmuyor. Her hafta talep açıyoruz, her hafta aynı şey. Talep açılıyor cevap bile gelmeden geri kapanıyor. Bu kadar ilgisizlik olacak iş değil. Artık Hepsiburada'ya derdimizi anlatamadığımız için buraya yazmak zorunda kaldık. Umarız en kısa zamanda çözülür.

18 Şubat 2024 19:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Şubat 2024 11:36
Lütfi
Lütfi
20 Şubat 2024 19:11

Halen sorunum çözüme ulaştırılamadı. Ne bilgi verildi ne herhangi bir işlem yapıldı. En azından iletişime geçilip sorunun çözümüne bakılabilir.

Elmer
Elmer

Benzer sorun; Müşteri ürün iade etmek istedi, araya bayram girdi, kargo teslimatı geciktirdi, Hepsiburada mesaj attı iade çözülmezse firmanıza ceza kesilecek diye, Ürünü kendim aldım kargodan, müşteri ürün parçalarını eksik göndermiş. Yinede iadeyi geri aldım, müşteri aslında haksız ama haklı olarak gecikmeden şikayet ediyor. Her şeyi doğru yapan biziz, bende "herkes işini doğru yapsa bu sorunların hiçbiriyle karşı karşıya gelmezdik" yazdım. "Herkes işini doğru yapsa" cümlesi meğerse Hepsiburada için üslup bozukluğuymuş. Firmama süresiz yasak getirdiler, ardından buraya yazarak şikayet ettim, belki gerçekten yetkili biri bunu okur ve adeta Hepsiburada bünyesinde kendi krallıklarını ilan eden kategori yöneticilerinin faaliyetlerinden haberdar olur diye. Size gelen mesajın aynısı bana geldi, aranacaksınız vs diye, arayan soran asla olmadı, tekrar yazdım, telefonla arandığımı iddia ettiler. Bu firma bu çalışanlarla ve yöneticilerle nasıl ayakta duruyor şahsen inanmak çok güç.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 22:49
Akın sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 00:32
Ürün Yükleme Sorunları Ve Yetersiz Destek