Hepsimoda İletişim Sorunu

18 Eylül 2024 15:21

Hepsi Moda'dan verdiğim sipariş henüz ulaşmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise telefonlara cevap verilmiyor ve sürekli oyalanıyorum. Siparişimin üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen hala 'hazırlanıyor' olarak gözüküyor. İletişim kurulabilecek bir muhatap bulunmuyor ve site hizmet kalitesi açısından oldukça kötü. Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmuyor. Defalarca aramama rağmen telefonlara cevap verilmiyor. Siparişim ortada yok ve yetkililerin müşteri memnuniyetini önemsemediği izlenimi ediniyorum.
Üzerinden üç gün geçti her seferinde oyalanıyorum WhatsApp üzerinden yazıyorum iletilecektir efendim kampanyadan dolayı gecikme yaşanır diyor ama hiçbir çözüm yapılmıyor gereğinin yapılmasını bekliyorum aksi halde gerekli yerlerde şikayet edilecektir

profile profile
18 Eylül 2024 15:12

Markayla iletişime geçemiyorum müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum sürekli oyalanıyorum WhatsApp üzerinden iletişime geçince çözüm sağlanacaktır denip sağlanmıyor kargom salı günü çıkmış olması gerekirken hala kargoya verilmedi gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum

İkranur
18 Nisan 2024 12:43