Mustafa sonuçtan çok memnun

Eksper Raporu Sorunu Ve Kasko Hizmetindeki Aksaklıklar

07 Aralık 2024 17:17
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler keşke daha önceki mail attığımız hasar servisi yardımcı olsaydı. Neyse ki asistan arkadaşım yardımcı oldu iyi çalışmalar”

Aracımızla Ağustos ayında kazaya karıştık, karşı taraf %100 kusurlu. Hepiyi sigorta kaskomuz vardı. Aracımızı kaskomuzdan yaptırdık. Ankara'da RS servise verdik. Tamir işlemi yapıldı, aracı teslim aldık. Kasko ödemeyi gerçekleştirmiş, değer kaybı için başvuruda bulunacaktık, avukatımız eksper raporuna ihtiyacımız olduğunu söyledi. RS servisi ile görüştük, 'Biz raporu sigortaya gönderdik.' diyor. Hepiyi sigorta ile görüştük, hasar servisine yönlendirdi. Hasar evrak bölümü ile sesli iletişime geçmek imkansız, mail gönderdik. Cevap olarak 'E-Devlet'inizde vardır, oradan bakabilirsiniz.' şeklinde mail geldi. Baktık, bir aydır hiçbir şey yok. Hepiyi sigortaya avukatımız mail gönderdi, ona da aynı cevabı verdiler ama E-Devlet üzerinden hiçbir şekilde eksper raporuna ulaşılamıyor çünkü E-Devlet'e rapor düşmemiş. Bugün sigorta gözetim merkezi ile görüştüm, onlar da yardımcı olamadılar. Kısacası ne Hepiyi sigorta ne de RS Servis yardımcı olmuyor. Hepiyi sigorta, eksper raporu olmadan RS servise nasıl ödeme yaptı, onu da bilmiyoruz. Hepiyi sigortadan talebimiz, eksper raporunu tarafımıza ulaştırması. E-Devlet'ten gözüküyor bahanesini kabul etmiyoruz. Bunun için tarafımız aranacaksa bizi aramayın, biz raporumuzu istiyoruz. Bu arada, Hepiyi sigortadan ucuz diye kasko yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum: Asla anlaşmalı servis maddesini seçmesinler ve satın almasınlar. Direkt anlaşmalı orijinal servisi, yetkili servisi seçsinler ve ikame araç süresini 15 günden fazla seçsinler, zor durumda kalırlar. Eksper en az 3 günde geliyor. Tamirde çok uzun sürüyor. Kısacası anlaşmalı servis, sizin arabanızın markasına bakmıyor. Her türlü marka model araca bakıyor, bundan dolayı nereyi nasıl sökeceğini ve takacağını bilmiyor.
Hasar dosya no: 2024351022390

09 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Aralık 2024 14:48

Sn. Mustafa A. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

10 Aralık 2024 13:12

Teşekkürler sorunum çözüldü.

10 Aralık 2024 13:14

24 Mayıs 2024 13:33
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 14:30
Soner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 08:26
Gizem sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 19:27
"10 yıl sigorta sektöründe çalışmış biri olarak Hepiyi Sigorta'nın süreçlerinden ötürü inanılmaz kötü bir şirket olduğunu düşünüyorum. Bu konudaki fikrim maalesef değişmedi. Fakat şikayetim üzerine benimle iletişime geçen Şikayet çözüm uzmanı Aykut Bey inanılmaz ilgili davrandı ve şikayetimi hızlıca çözümledi. Kendisine müşteri memnuniyetini önemseyerek çözüm sunduğu için teşekkür ediyorum."

21 Ekim 2024 13:57
Değer Kaybı Ödemesi İçin Acil Çözüm Bekliyoruz