30 Mart 2023 15:44

Bim'den 21 Ekim 2022 tarihinde satın aldığım Heifer dikey kablosuz şarjlı süpürge, 5 yıl garantiliydi fakat kullanmaya başladıktan 5 ay sonra kırıldı. Ürün garanti kapsamında olduğundan, garanti belgesinde yazan bana en yakın servisi aradığımda, "biz ilgilenmiyoruz, kesinlikle markası belli olmayan ürün almıyoruz" şeklinde bir cevap aldım. Bim'deki personel iki gün boyunca uğraştı fakat sonuç alamadı. Acil şekilde ilgilenmenizi bekliyoruz. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmak zorunda kalacağım.

30 Mart 2023 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Öncelikle bizim ürünümüzü tercih ettiğini için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Müşteri destek hattı:0216 505 45 45 Whatsapp iletişim hattı:0546 459 17 07 Adres: Hedef Tüketim Ürünleri San.ve Dış Tic. A.Ş Sultan Orhan mah. 1174/1 sokak No: 11 Gebze / KOCAELİ

30 Mart 2023 16:02

Evet plfiyat performans olarak iyi ama servis konusunda diyemeyeceğim.

30 Mart 2023 16:42

Beğendiğim bir ürün olarak kullanmaya devam etmek istiyorum son çare olarak yazdım hızlı bir şekilde dönüş sağlandı kırık yedek parça için bilgilendirme saglicağim olumlu ya da olumsuz haber bekliyorum ayrıca ilgileneceklerini söyledikleri için teşekkür ediyorum.

Çalışmayan Süpürge Ve Ulaşılamayan Servis Sorunu

21 Nisan 2025 12:53