Renault 126bin Tl Alıp Gereksiz Parça Değiştirip Arızalı Araba Teslim Edildi.

08 Ocak 2024 15:12

Renault Kadjar arabamı enjeksiyon arızası sebebiyle Renault hedef oto yetkili servisine götürdüm. Buji ve bobin değişimi için 7bin tl onay vermemizi istediler verdik, değiştirdiler. Sonra tekrar aradılar böyle olmadı motor parçalarında da değişmesi gereken parçalar var dediler 30bin tl daha için onay verir misiniz? Dediler verdik değiştirdiler. Tekrar aradılar olmadı başka parçalarda değişmesi gerekiyor toplam 90 bin tl onay veriyor musunuz? Dediler yine tamam dedik değiştirdiler yine olmadı. 126 bin için onay verir misiniz dediler tamam dedik yaptılar teslim aldık arabamızı. Aldığımızda arabada çok kuvetli bütün arabanın titreme sorunu devam ediyordu. Dolayısıyla tekrar servise götürdüm yazılım sorunudur dediler yazılım attılar tamam denedik artık titremiyor deyip geri verdiler ama sorun devam ediyor. Araba kullanılacak halde değil özellikle dur kalkta her kalkışta bütün araba titriyor, motor yerinden çıkacak gibi sürekli. Deneme yanılma yöntemiyle arabamın parçalarını değiştirdiler arızamı çözemeyip 126 bin tl verip bozuk araba teslim ettiler. Şimdi üniversitede hepsinin tespitini yaptıracağım o parçaların hepsinin değişmesi gerekiyor muydu? Gerçekten bozuk parçalar mı değişti? Hepsinin değişmesi mi gerekiyordu? Sorunum neden çözülmedi? Her yere yazıp her yere şikayet edeceğim. 126 bin alıp arızalı araba teslim ettiler.

Fatih
Fatih

Renault grup olarak hem bayii hem de reno'nun kendisi Türkiye'de açıklarından çok güzel faydalanıyorlar bu süreçte sizler bende uğraşmayayım demeyin beni de çok mağdur ettiler 22/01/2024 tarihinden beri aracım onlarda 04/04/2024 olmuş bu süreçte doğru düzgün muhatap bulamıyorum bununla beraber ikame araçta verilmedi, aracı alırken dolu paket aldım boş geldi fazla para ödedik Türkiye'ye gelmiyor dendi ne yazık ki geliyormuş yazık çok yazık

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 12:35

Merve
02 Nisan 2024 14:49
Renault Tan Oto Güvensizliği
Renault Tan Oto Güvensizliği
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 10:56
Gürses Oto (İstanbul) Renault Yıllık Bakım İçin Verdiğim Aracı Bozdu