Bandırma Hayat Su Teslim Edilmeyen Sipariş

07 Ağustos 2023 12:17

Sabah saat 8.57'de Danone Hayat İçecek uygulaması üzerinden verdiğim sipariş hala tarafımıza ulaşmadı. 444 0 744 numaralı çağrı merkezine ulaşamıyoruz. 0216 538 97 00'ı aradığımızda ise bilgilerimizi alıp hemen geri dönüş yapılacağı iddia edilmesine rağmen hala ne suyumuz geldi ne de tarafımıza geri dönüş yapıldı. Teslimat süresinin maksimum 90 dakika olduğu beyan edilmesine güvenerek verdiğimiz siparişler tarafımıza ulaşmadığı gibi, sorunla ilgili de kimseye ulaşamıyoruz. Konu ile ilgili derhal tarafımıza geri dönüş yapılmasını talep ediyoruz. Bandırma küçük bir ilçe, tüm ilçeye dağıtım bile yapıyor olsalar bu kadar gecikme olması mümkün değil. Bu nasıl bir organizasyon eksikliğidir?

09 Ağustos 2023 15:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Talebiniz ile ilgili tarafınıza ulaşılarak çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir deneyim için biz hep buradayız. Hayat Su Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2023 16:31

Hiçbir şekilde tarafımıza ulaşılmadı ve çözüm sunulmadı. Çağrı merkezini arayarak 52 dakika hatta bekledikten sonra müşteri temsilcisine kendi çabalarımızla ulaştık. Sabah 8.57'de siparişi verilen söz konusu 1 damacana su akşam üstü saat 15.30'da bize ulaştı. Teslimat sürenizin maksimum 90 dakika olduğu şeklinde yanlış beyan sunarak Bandırma gibi küçük bir ilçede bile sadece 1 damacana suyu 6 saat sonunda teslim edebiliyorsanız bu müşteriyi yanlış yönlendirmek ve çok büyük bir organizasyon eksikliğidir. Teslimat sürenizin 6 saat olduğunu dürüstçe belirtmelisiniz ki bu tarz mağduriyetler yaşanmasın.

Atadoğan
12 Temmuz 2024 20:10

04 Eylül 2023 20:48
Hayat Su Danone Hayat İçecek Parasını Aldığı Suyu Göndermiyor
Zarife sonuçtan hiç memnun değil

Zarife
20 Mart 2024 14:34
Hayat Su Uygulaması Siparişimi Getirmiyor

İlhan
29 Ağustos 2023 19:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 17:58