İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Havit Cyn Bilisim Tavır Ve Davranış

Havit Cyn Bilisim Tavır Ve Davranış
09 Ağustos 2024 13:34

Ürünüm Havit 9030 Pro saat alalı çok olmadı, 2 ay falan kullandım. Sonrasında görüntü gitti, kronik bir sorun. Birkaç kişi daha aynı sorunu yaşamış ve servisi aradım. Ürünü kargolamam gerektiğini, elden teslim almadıklarını iletti. Kargo adresi verdi. Sonra kapattık. Daha sonra tekrar aradım, arızasını kime bildireceğimi ve faturayı soracaktım. İşini doğru düzgün ve severek yapmayan bir hanımefendi neredeyse telefondan beni dövecekti. Ben de 'Siz benimle böyle nasıl konuşuyorsunuz?' dedim, beni konuşturmadı bile.

28 Ocak 2025 13:31

Bu ürün çöp paranız cebinizde dursun biraz daha ekleyin markalı bir saat alin ya da Çin malı saatler bundan daha kaliteli onlara yönelebilirsiniz sözde garantili

Fatih

Aynı sorun bende de oldu. 3. Defa servise yolladım hep yenisi ile değişim yapıp yolluyorlar ama yeni gelen de 5. Günü geçirmeden bozuluyor. Ürün kolumdan çok arızalı şekilde çekmecede duruyor. En son ücret iadesi talep ettim tekrar yenileyip yolladılar.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Havit 9030 Pro Akıllı Saat Sürekli Arızalanıyor Servis Ve İade Taleplerim Karşılanmıyor

23 Temmuz 2025 09:55
Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

Techaway Adlı Satıcıdan Gönderilen Havit M9037 Akıllı Saat Sorunu

Ercüment