Hattuşa Vacation Thermal Club Güre Kazdağları Açık Büfe Sözü

12 Ocak 2024 11:24

Kazdağları Güre Hattuşa Termal'den 9 saat boyunca hipnoz edilerek birçok vaatler verilerek devre mülk aldık. Hediye tatil vb. Vaatler sonrasında, zamanı geldiğinde konaklama durumu gibi konularda mağduriyet yaşadık. Üye olana kadar beyinlerimiz yandı resmen. Bir masada biri oturuyor, biri kalkıyor, bir şey söylüyoruz; 'Aaa o kolay, onu hallederiz, bunu yaparız, kolay' deniyor. Tamam dedik. Zamanı gelip konaklama aşamasına geldiğimizde, açık büfeden yararlanma sözünün icraata dönüşmesini istedik. Fakat bizimle ilgilenen kişiler numaralarını bile değiştirmişler, ulaşamıyoruz. 'Siz bizden çıkmışsınız, başka birime dahil olmuşsunuz, başka birimle görüşün' deniliyor. Bu, otel içinde olabilecek makul bir istek ve yalnızca hafta sonu için. Zamanın bu kadar değerli olduğu bir dönemde, çoğu kişinin telefonlarını bile açmak istemediği bir zamanda, arıyorum, anlatıyorum, 'Evet doğrudur, böyle hediyeler veriliyor. Sizin de makul olabilecek bir isteğiniz var' deniliyor ama çözüm yok. Alt tarafı hafta sonu 2 gün geleceğiz, zaten fazlasıyla ekstra ücret ödendi. Verilen söz tutulsun, biz de etrafımıza tavsiye edelim. Çözüm odaklı bir dönüş istiyorum. Otelin güzelliğini, lükslüğünü, imkanlarını, esnekliğini 9 saat boyunca dinledik. Geldik, gördük. Gelen misafirlerle de tanıştık, onlara da açık büfe sözü verilmiş ve Müdüre Hanım tarafından tutulmuş. Ulaşılmaz bir şey istemiyoruz, yazıktır, insanları böyle uğraştırmak. Karın tokluğu derdine düşen insanlar için verilen sözde makul bir durum bu. Bu kadar büyük bir şirket olan Doğan Holding uğraştırdığı mağduriyeti göz önünde bulundurun. Karın tokluğu için verilen söz makul bir durum. M** Bey böyle durumları söze bile getirmez, yazıktır. Müşteri odaklı çalışan bir şirketsiniz, basit şeyler için insanları yormayın ya da söz vermeyin ya da uygulayın. Olumlu dönüşünüzü bekliyorum

12 Ocak 2024 15:12

Koskoca şirket bir karın tokluğuna mı kalmış. Bir söz verilmiş bir kereye mahsus kullanmak istiyoruz. Açık Büfe dilencisi etti bizi resmen koskoca şirket. İmza attı üye oldu unuttu gitti diye bir mantık mı oluşturuluyor müşteri odaklı çalışılan bir sektördesiniz. Konaklama zamanına kadar düzelir umarım bu mağduriyet.

13 Ocak 2024 09:30 (Şikayetten 22 saat sonra)

27 Aralık 2023 18:18

08 Ağustos 2024 23:43
Can sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tatil Tanıtımı Ve Zaman Kaybı Yaşadık

13 Haziran 2025 17:44
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa İademizi Yapmıyor

17 Eylül 2024 12:42
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 08:44