Hattuşa Vacation Thermal Club Bedava Tatil Diyerek İnsanlar Mağdur Ediliyor!

06 Nisan 2024 05:10

Instagram üzerinden katıldığım bir ankette 3 gün 2 gece ücretsiz tatil kazandığım bildirildi. İlgili kişiler tarafından arandım ve davetlerine olumlu yanıt verdim. Otele varınca ikram edilen yemekten ve otel turundan faydalandım. Her şeyin ücretsiz olduğu ifade edilmişti; fakat sonrasında benden ücret talep edildi. Birden fazla çalışan bana baskı yaparak devremülk satın almam için ikna etmeye çalıştı ve sonuçta bir sözleşme imzalamamı sağladılar. Daha sonra bana farklı bir dönem için yükseltme teklif ettiler ve ben de kabul ettim.

Ancak ne yazık ki tatil yapma fırsatım olmadı. Aidat ödeme zamanı geldiğinde, yüksek miktarlarda para istediler; ancak ben bilgi almak istediğimde telefonlarıma cevap vermediler. Bu durumun mağduriyetini geç anladık ve ne tatil yapabildik, ne satabildik, ne de kiralayabildik. Her yıl yüksek aidat talepleriyle karşı karşıya kaldık ve bu durum artık dayanılmaz bir hal aldı.

İletişim tarzları son derece kaba ve rahatsız ediciydi. İptal etmek istediğimi ilettiğimde, talebimi ciddiye almayıp iptal etmeyeceklerini söylediler. Sonunda bir avukat aracılığıyla hak arayışına girdim ve konusunda uzman bir avukatla iletişime geçerek dava açtık. Davayı kazanarak haklılığımızı kanıtladık ve parayı geri almaya çalıştık. Devletin bu tür yanıltma faaliyetleriyle mücadele etmesi ve ilgili kişileri soruşturması gerektiğine inanıyorum. İnsanlar bu kadar kolay yanıltılmamalı ve mağduriyet yaşayanların sayısı artmamalıdır.

Salih
Salih
06 Nisan 2024 05:10

Boşlukta ki yazıdan sonraki yazi bana aittir

06 Nisan 2024 10:30 (Şikayetten 5 saat sonra)

Yorumlar (5)

Ayla
Ayla

Avukata ödediğiniz ücret ne kadar acaba... Zarar üstüne zarar maalesef

Emine
Emine

Merhaba bende burada anlatılanlar gibi bir sürü para verdim bu hattuşa ya mağdur edilenlerden biriyim bir sürü vaatler aldım ama hiçbirisi doğru olmadığını gördüm çünkü hep para almak için arıyorlar asla para ödemeye devam etmeyin elimizde avucumuzda olanı almanın peşindeler karşılığında da hiçbir şey vermiyorlar bende avukatımla davamı açtım ve 4 ay sürdü paramı kurtardım çok şükür her şeyi iptal etti mahkeme. Mahkemeler olmasa başka türlü para iade etmiyorlar kimseye süründürüyorlar milleti.

Nurseren
Nurseren

Bende mağdurum lütfen yardımcı olun aidat ödüyorum lakin hiç kullanmadığım devre mülk için borcunuz var deyip benim hiç talep etmediğim yön değişikliği adı altında para talep ediyorlar aidat ödüyorum devre mülk kullanamıyorum gelemezsiniz sizi almayız diyorlar aidat ödetiyorlar ne gidebiliyorum ne kira verebiliyorum ne de satabiliyorum lütfen yardım edin 😔

Nur
Nur

Hangi avukat acaba?

Salih bey merhaba paramı almaya çalıştık yazmışsın alabildiniz avukat aracılığı ile

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 14:25

Hattuşa Vacation Thermal Club Ayaş Cayma Hakkı