Hattuşa Termal Club Üyelik İptali Ve Geri Ödeme Sorunu

01 Ekim 2024 02:11

Hattuşa Termal Club Ankara Ayaş'tan satın almış olduğum üyeliğimi 14 gün yasal süreç içerisinde iptal ettim. Noter üzerinden bildirim yaptım, akabinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve benim lehime sonuçlandı. Size tanınan yasal süreç içerisinde param ödenmedi. İcra takibi başlatıldı. 3 iş günü içerisinde paramın ödenmemesi halinde gerekli icra işlemleri başlatılacaktır, bilginize.

03 Ekim 2024 13:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Misafirimiz, Cayma talebinizin ardından, size en iyi desteği sunmak için gereken tüm adımları atacağız. Resmi başvurunuzun ardından, talebiniz detaylı bir değerlendirme sürecine alınacaktır ve bu sürecin sonuçlanmasının ardından size geri dönüş yapılacaktır. İade işlemleri, banka onayı ve planlaması gibi çeşitli aşamalardan oluştuğu için, sürecin belirlenen yasal süre çerçevesinde tamamlanacağını belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bilgilere ihtiyacınız olduğunda, bizimle aşağıdaki iletişim kanallarından irtibata geçebilirsiniz: Sizlere en yüksek kalitede hizmet sunmaya devam etmek için sürekli çalışıyoruz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Hüseyin
04 Ekim 2024 14:51

Herhangi bir bilgilendirme için arama sağlanmadı yasal sürecin sonuna geldik

Ebru

Merhaba, aynı süreci ben de başlatacağım. Öneriniz var mı? Paranızı geri alabildiniz mi?

Onur

Merhaba Hüseyin bey üyelik iptali için tam olarak ne yaptınız benimde böyle bir problemim var görüşme şansımız var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

İbrahim

Merhaba şu an aynı sıkıntı bende de var benimle iletişime gece bilir misiniz halil. Blg0

Gizem

Paranızı alabildiniz mi

Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 16:02
Müz sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Cayma Hakkı Sonrası Ödeme Yapılmaması ve Protokol Zorunluluğu

07 Mayıs 16:40