Hattuşa Güre Kaz Dağları Mağduriyeti!

Hattuşa Güre Kaz Dağları Mağduriyeti!
10 Mayıs 2024 13:24

Edremit Güre Hattuşa Resort Termal Otele çekilişi kazandınız diyerek kendi aracımız ile gittik. İlk söylenen şu. 2 gece 3 gün tatil kazandınız. Tatil belgesini alabilmek için otele gelmek zorundasınız dendi. Biz de ne olacak diye gittik. Aynı gün o kadar çok kişi tanıtıma gelmiş ki. Bizi otelde gezdirdiler ve en son kalabalık bir yapının içine girdik. Orada aşağı yukarı 15 20 tane masa vardı. Tanıtıma gelen ailelere otelden bahsediliyordu. Tam 4 saat boyunca tanıtım yapıldı. Biz de hem sıkıldık hem de faydalı herhalde diye peşin alım gerçekleştirdik. 2024 ve 1510377 numaralı sözleşmeyi imzaladık. Sonradan öğrendik ki tatil paketi almazsanız size o 2 gece 3 gün hediye tatili vermiyorlar. Aman dikkat. Eve döndüğümüzde internetten araştırmak istedim. Bir de ne göreyim. Şikayet üstüne şikayet. Ertesi gün karar verdik iptal edeceğiz. Hemen avukatımızla iletişime geçtik. Cayma süresi olan ve sözleşmede de belirtilen 14 günlük süre içinde Dilekçeyi hazırladık noter onaylı belirtilen adrese gönderdik. Ellerine ulaştı ama ne arayan ne soran. Daha sonra bizimle ilgilenen pazarlama müdürü a. S**** beye ulaştık. Kendisi neden bana söylemediniz sizi şimdi uğraştırırlar vs diyerek tabii ki de firmasına sahip çıkmaya çalıştı. Sözleşme de geçen 14 günlük cayma hakkımı kullanınca ben kötü oldum. Beni uğraştıracaklar mış bakalım. Çok zor değil hukuki mücadele başlatmak. Henüz sürecin başındayız. Eğer peşin ödediğim ücret 3 iş günü içinde ödenmez ise hukuki mücadeleye başlayacağımı bildirir tüm dava giderlerini de hattuşa yönetimi karşılayacağını söylemek isterim.

11 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 21 saat sonra)

Yorumlar (6)

Can

Bende aynı konudan cevap bekliyorum firmadan

Serhat
Serhat

Serkan bey bir gelişme oldu mu iade edildi mi ücretiniz?

Bana ulasabilirmisiniz

Eda
Eda

Size nasıl ulaşabilirim

Şahin
Şahin

Hocam bir gelişme olursa bilgilendirebilir misiniz ben de aynı durumdayım ve mahkemeye vereceğim

Bana ulaşabilir misiniz

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 17:45
Hattuşa Vacation Thermal Club Edremit Güre Hattuşa Resort Termal Otel