Hasarliaracsatis.com Kazandığım İhale İptal Oldu!

17 Ekim 2023 16:02

Neova Sigorta şirketine ait olan Hasarliaracsatis.com adlı siteden araç ihalesine girdim ve ihaleyi kazandım. Yaklaşık 1 hafta sonra dönüş yapıp aracı alacak mısınız diye sordular, bende evet almak istiyorum. Aracı nasıl görebilirim diye dönüş yaptım. Bana müşavirlik ücretini ve expert ücretini ödememem gerektiğini ve satış işlemleri başladıktan sonra aracı görebileceği söylendi. Ben de aracı görmek istediğimi ve aracı görmeden satış işlemi başlamasının mantıksız olduğu belirttim. Bana araç sahibiyle görüşüp konuyla ilgili geri dönüş yapacaklarını belirttiler. Yaklaşık 15 dakika sonra hesabıma kontör iadesi gerçekleşti. Bende buna istinaden beni arayan kişiye dönüş yaptım. Bana araç sahibinin bu fiyatı kabul etmediğini ve ihalenin iptal olduğunu söylediler. Ben de kazandığım bir ihaleyi nasıl iptal edebilirsiniz dediğimde araç sahibi bu şekilde bildirdiğini ve ilerleyen konuşmalarımızla agresif bir ses tonuyla bizden hesap mı soruyorsunuz şeklinde ithamlarda bulunuldu. Belkide eksper ve müşavirlik ücretini yatırsak oradan bile mağduriyet yaşayacaktık.

Metin
Metin

Benim de kazandığım 2 ihaledede aynı durum başıma geldi, araç sahibi onaylanmamaktadır mailini aldım kontör iadesi yapıldı hayal kırıklığı yaşadım 2 defa.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Araç Satışında Mağduriyet Ve İade Sorunu

11 Aralık 2024 16:54