Happy Moon's Restoran Müdürünün Kötü İletişimi Ve Sunduğu Hizmet!

20 Haziran 2024 14:58

Bugün İstanbul dan Çanakkale için yola çıktık kahvaltıyı da yolda giderken yapmak istedik. Yol üzerinden baktım Çorlu şubenize gittik. 14.02 de kahvaltı siparişi verdik. İşletme (sözde) müdürü bize kesinlikle veremeyeceğini söyledi. Bizde normalde İstanbul da verildiğini yoldan geldiğimizi ve devam edeceğimizi söyledik ama beyefendi yine vermedi. Kahvaltı olarak ekstra bir şeyler söylemek istedik kahvaltı menüsünden hiçbir şey veremezlermiş. Oradan kalkmadan İstanbul Watergarden şubesini aradım ve gelin buyurun verebiliriz dendi. Söyleyeceklerim bu kadar. Sıfır kurumsallık, sıfır iletişim, sıfır hizmet!

20 Haziran 2024 14:37

20 Haziran 2024 14:36

Cemre sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 14:21

Nakit Ödeme Zorunluluğu Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Zeynep
29 Nisan 2025 14:48
Selcan sonuçtan memnun değil

11 Mayıs 2025 13:03

02 Ekim 2023 00:59
Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 20:09