Büşra sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 17:21

Buradan nişanım için bir elbise aldım, elbisedeki çiçekler koptu, kolu koptu. Hiç sağlam bir elbise yapmamışlar. Çok zorlandım gerçekten nişan boyunca. Bir de o kadar para verdik. Önermiyorum burayı, modelleri beğenseniz bile farklı bir yerden diktirmeniz çok daha mantıklı olur

Yorumumu 30 Haziran akşamı yapmıştım, beni bugün (2temmuz) arayıp yorumumu kaldırmamı istediler, yaşadığım problemi anlatmaya çalışırken sürekli lafım kesildi ve telefonda sesleri yükselerek konuşuldu. En son yorumu silmezsem bir şey yapacaklarını söyleyerek beni tehdit ettiler. Telefonda beni asla dinlemediler. Seslerini yükselterek konuştular.

En son Google dan yaptığım yorumları da silmişler ve gün içinde milyon defa aramışlar beni yorumumu silmem için.

Asla sorumluluk almıyorlar üzerine telefonda bana bağırıp çağırıp tehdit ediyorlar. Böyle bir işletme olamaz, diğer yorumlara baktığımda ki Allah bilir daha kaç tanesini böyle sildiler herkes parayı aldıktan sonra ilgilerinin sıfır olduğunu söylüyor. Paranızı çöpe atsanız daha karlı en azından böyle bir işletmenin devam etmesini engellemiş olursunuz diğer insanlara yazık çünkü

Gokcegul sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Gonca Giyim (Ankara) Yanlış Beden Ve Kalitesiz Tadilat Sorunu!

09 Aralık 2024 21:18
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nişan Günümü Zorlaştırdı

Çiğdem
01 Temmuz 2025 14:53
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
17 Ekim 2023 16:29