Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 13:48

Bendeniz, 3 Mart 2024 tarihinde Denizli'den kalkarak Halsa Yatak İzmir şubesine gidip yatak satın aldım. 'Narke' marka yatakta karar kılmıştım ve satın alım işlemini tamamladım. Sözün özü, iyi insanlardan hizmet alıyorsunuz ama bir markadan hizmet almıyorsunuz. Neden mi? 3 Mart'ta 160x200 cm ölçülerinde, özel değil standart bir yatak satın alıyorsunuz; üstelik şubeden alıp EFT ile ödemeyi de gerçekleştiriyorsunuz. Ayrıca 'Areskutan' marka bir alez de alıyorsunuz. Şubede '18 Mart'ta Genel Merkez deposundan çıkış yapılacak' bilgisi veriliyor. Ancak web sitesinde bu süreç için tam olarak 5 iş günü belirtilmiş. Neyse, moralimizi bozmayalım. 'Tamam,' diyorum ve en az 10 saatimi harcayarak 4 saat gidip 4 saat geliyorum. 16 Mart'ta teslimat adresi için yeni bir adres bildireceğimi söyleyip 2 gün süre istiyorum. Bu süreye uyarak yeni adresi 20 Mart'ta bildiriyorum. 26 Mart'ta sevkiyatın durumunu soruyorum. 1, 2, 3 Nisan'da teslimatın yapılacağı söyleniyor. 3 Nisan oluyor ve teslimat gerçekleşmiyor. 4 Nisan'da takip kodu talep ediyorum ve 'Ege Ulaşım' isimli ambar firmasıyla gönderildiğini öğreniyorum. Ambar firması site girişine kadar geliyor ve orada teslimat yapacağını bildiriyor. Asansörümüz olduğunu belirterek görevliyi ikna ediyorum ve beraber kata çıkarıyoruz. Pakette hasar olmadığını görüyorum, ancak 'Areskutan' alezi eksik. Şubeye durumu bildiriyorum. Teslimatın en az 13 gün gecikmesi, ambarla sevkiyat yapılması, kendi çabalarımla kata çıkarmam ve taşımam, eksik ürünün teslim edilmemesi ve aldığım hizmetin yetersizliğini ifade ederek 'Areskutan' alezini satın almaktan vazgeçiyorum ve para iadesi talep ediyorum. İade talep tarihim 4 Nisan. Bugün 16 Nisan ve iade hala gerçekleşmedi. Karşımda bir marka ve itibar süreci değil, Türkiye Şirketler Sicil Gazetesine kayıtlı bir Türk esnafı var. Genel merkezden bir hanımefendi arayarak nazikçe özürlerini dile getiriyor, ancak 3-4 farklı noktada kötü hizmet sunduklarını izah ediyor ve 'hediye gönderelim' tekliflerini reddediyorum. Kötü hizmet veren bir işletmenin iyilik tekliflerini de kabul etmek, kötü hizmeti sürdürmek olur. Tüm bu süreçleri yaşayacağımı bilseydim asla tercih etmezdim. Üzerine teslim edilmeyen bir ürün için para iadesi talep etmek, defalarca hatırlatmak ve bunu beklemekten duyduğum rahatsızlığı ifade ediyorum. Eğer markadan satın alma düşünceniz varsa, bu deneyimin sizin de başınıza gelebileceğini düşünerek, insanların zamanına ve emeğine saygı gösterilmesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bir tüketici olarak, bu tür durumların farkında olunmasını ve dayanışma içinde hareket edilmesini umuyorum.

24 Nisan 2024 09:19

Firma Areskutan Alez için para iadesi yapmadığı gibi faturayı da hala beyan etmiş değil. Oysa bunlar defaaten iletildi, talep edildi. Fatura beyan edilmeyecekse konuyu artık resmileştireceğimi ileteyim.

17 Mayıs 2024 18:19 (Şikayetten 1 ay sonra)
17 Mayıs 2024 18:42

Ekleyeyim: Tüm hatırlatma ve talep etme çabalarım sonucunda oldu bunlar. Tekrar, defaaten: tüm hatırlatma, talep etme, bekleme süreçlerinden sonra oldu bunlar.

Enes
Enes

Aynen öyle bende işbire doğru yöneliyorum

Orhan
Orhan

Yatak almak için araştırma yaparken, bu markada karar kılmışken yorumlar beni soğuttu. İsveç markası ama sanırım buradaki tüccar zihniyeti hakim olmuş, yazık :(

Meltem
Meltem
Şikayeti Çözüldü

3 adet norrbottens yatak (en pahalı yataklarından) aldık. Yatakta ki kocaman ponpon tarzı şeyler sürekli batıyor, aşırı rahatsız ediyordu. Mağazayı arayıp şikayetimi bildirdiğim de alez kullanmamı tavsiye ettiler❗️ne fayda ‼️ değişen hiçbir şey olmadı bu sefer de yatak pedi almamı tavsiye ettiler‼️gittim İşbir den visko yatak pedi aldım. Yatakları İşbir den ya da Yatsan dan almadığıma çok pişmanım. Daha önce kullandığım markalardı ve çok da memnundum. Bir arkadaşım halsa yı tavsiye edince almıştım. Çok pahalıya patladı❌

halsa-yataktan-yatak-alinir-mi-o-deneyim-surecinde-sizi-ne-bekliyor-1.jpg

Bence ve bana kalırsa hiç alakaları yok. Üzgünüm ama öyle, vakti zamanında Kayserili bir şirketin yatırımı. Yatak deneyimi de hakikaten öyle yüksek kalite bir deneyim sunmuyor. Hizmet kalitesi kötü olsa yatak kalitesi çok iyi dersiniz ama o da deneyimime göre öyle değil.

Tuğçe sonuçtan memnun

15 Şubat 2025 19:53
"Eksiklerini iyileştirip, çaba sarfettikleri için teşekkürler."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
08 Mart 2024 02:57