Tadım Ücreti Şoku Ve Müşteri Tehdidi

Tadım Ücreti Şoku Ve Müşteri Tehdidi
17 Ekim 2024 23:02

Tarsus Halktan şubesinde tadım parası adı altında ücret aldılar. Yer kirazının tadına baktıktan sonra sanırım mağaza müdürüydü, 'Tadım yasaktır' diye bağırdığı için o üründen aldım. Daha sonra 5-6 ürün daha aldım. Kasaya geldiğimde ekstra lüks ve kayısının tadına baktığımı söyleyip fazla ücret aldılar. ***Ki onların kilo fiyatı çok daha yüksekti.*** Israrla yemediğimi söyleyince 'Biz gördük, kameraya bakıp polis çağırırız' diyerek korkutmaya çalıştılar. Zaten eşim polis, neyden korkacağım. Uğraşmak istemedim daha fazla. Kendilerini o kadar küçük düşürdüler. Demek ki bir şey almadan çıksam, çok affedersiniz, istifra ettirecekler. Hiçbir kuruyemiş işletmeciliğinde bu anlayış, bu iş hukuku yok Tarsus'ta. Alacağın ürünün tadına bakar, tazeyse alırsın. Ve utanmadan 'Biz herkese aynı işlemi uyguluyoruz' diyorlar. Günde en az 100 kişiye yapsalar 1500-2000 TL cepte. O fazla ücretin peşinde değilim. Halktan, Tarsus halkını, yerine koyuyor.

17 Ekim 2024 22:44

Tarsus halktan şubesinde Tadım parası adı altında ücret aldılar. Yer kirazının tadına baktıktan sonra sanırım mağaza müdürüydü Tadım yasaktır diye bağırdığı için o üründen aldım. Daha sonra 5, 6 ürün daha aldım. Kasaya geldiğimde ekstra lüks ve kayısının tadına baktığımı söyleyip fazla ücret aldılar.***ki onların kilo fiyatı çok daha yüksekti*** ısrarla yemediğimi söyleyince biz gördük kameraya bakıp polis çağırırız diyerek korkutmaya çalıştılar. Zaten eşim polis neyden korkucam. Uğraşmak istemedim daha fazla. Kendilerini o kadar küçük düşürdüler. Demek ki bir şey almadan çıksam çok affedersiniz istifra ettirecekler. Hiçbir kuruyemiş işletmeciliğinde bu anlayış bu is hukuku yok Tarsus'ta. Alacağın ürününün tadına bakar tazeyse alırsın. Ve utanmadan biz herkese aynı işlemi uyguluyoruz diyorlar. Günde en az 100 kişiye yapsalar 1500-2000 TL cepte. O fazla ücretin peşinde değilim. Halktan, Tarsus halkını, yerine koyuyor

profile profile
24 Ekim 2024 09:45 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Pinar K.; Sizlerden aldığımız geri bildirimler bizleri her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesinden dolayı önem arz etmektedir. Bildiriminiz incelenerek size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.... Halktan Müşteri Hizmetleri "EN DEĞERLİMİZ MÜŞTERİMİZ"

Kasiyerin Habersiz Para Çekmesi Ve Müşteri Deneyimi

14 Ocak 2025 18:16
Kasiyerin Habersiz Para Çekmesi Ve Müşteri Deneyimi
Kasım sonuçtan memnun değil

Halktan Kuruyemiş Tadımlık Ürünler İçin Habersiz Ücret Alınması Ve Hijyen Sorunları

16 Temmuz 2025 11:58

Halktan Kuruyemiş Niğde Şube Şikayet