Erol sonuçtan hiç memnun değil

Haier Kurutma Makinesi İle Yaşanan Su Sızıntısı Sorunu

26 Aralık 2024 18:47

Haier marka kurutma makinesi aldım, çok pişman oldum. Makineyi aldık, bağlantı yapıldı. Çamaşır kurutma makinesi için tasarlanmış kabin alındı, kabine yerleştirildi. Servis, bu şekilde kullanılabileceğini söyledi. Çevremizde bu şekilde kullanan tüketiciler olduğunu bildiğimiz için biz de bu şekilde kullanmak istedik. Ancak kullandığımız ilk anda makinenin arkasında ve alt bölmesinden su akmaya başladı. Teknik servisi aradım, servis geldiğinde kabinin içinde olamayacağını söyledi. Ancak diğer servis personelleri bununla ilgili sorun olmayacağını belirtmişti. Bugün hiçbir işlem yapılmadan makineyi kabinden çıkarıp kullanmamız gerektiği söylendi. Aynı sorun olursa tekrar kayıt açtırmamız gerektiği belirtildi. Ancak 29 iş gününe çok az kaldığı için makinenin bu zaman diliminde değişimi mümkün olmayacağını biliyorum. Bizi oyalamaya mı çalışıyorlar, anlayamadım. Bu yüzden bu markayı aldığıma pişman oldum. Satış danışmanı överek anlatmıştı ama benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Gerekirse bu makineyi çöpe atıp farklı bir markaya geçiş yapacağım. Makineyi çalıştırdığımız ilk dakika arkadan ve ön tarafından su akmaya başladı. Teknik servis bunun kabinle alakalı olduğunu söylüyor. Kabinin her tarafından hava alıyor. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağından eminim.

27 Aralık 2024 09:47 (Şikayetten 14 saat sonra)
30 Aralık 2024 10:15

Ne arayan oldu ne soran. Makineyi aldığımdan bu yana tek bir defa kullanamadık alıp çöpe atacağız ne servisiniz ne de makinanız kesinlikle iyi değildir bir daha asla bu markayı hem tavsiye etmeyeceğim ne de alırım ve gereken yerlere başvuracağım

08 Ocak 2025 09:42

Bir daha asla ve asla Haier marka ürün almayacağım servis için gelen personel ve telefona bakan bayan eleman kağıt üstünde olmayan bir garanti vermeye çalışıyor sözlü bir garanti haier markanın ne kadar basit olduğunun bir göstergesidir haier Marka hayal kırıklığı kesinlikle tavsiye etmiyorum özellikle servisi çok sorunlu servis personeli yüzünden makine 2-3 hafta sular içinde kaldı servisten arayan müşteri temsilcisi işten anlamayan gelişigüzel cevaplar vererek geçiştirmeye çalıştı ben bu makinenin değiştirilmesi için tutanak tutulmasını istedim ama 29 günün geçmesi için sürekli beni oyaladılar garantisinin uzattı için 1000 pişmanım en kısa zamanda farklı bir Marka makine alıp onu kapının önüne koyacağım bir daha asla bu mekanın önünden bile geçmeyeceğim ve hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim bütün platformlardan bunu belirteceğim. Benim bir makine parası gitti ama bu hatanız yüzünden onlarca müşteri kaybedeceksiniz

Derya
Derya

Ben de haier marka kurutmaya satış danışmanlarının övgüsü üzerine yönelmiştim ama satış sonrası destek almakta zorlanacağım bir markayı seçmek istemiyorum. Bu yorumunuz üzerine sanırım Samsung'u sececegim.

Esra
Esra

Bende hangi marka alacağımı şaşırdım. Arçelik kalitesini sanki biraz düşürmüş diye başka marka almak istiyorum. Fakat Arçelik'in satış sonrası hizmeti Müşteri memnuniyeti için gerekli işlemleri yapması açısından Arçelik’i begeniyorum. Bosch zaten artık Vestel'le eşit düzeyde kalite olarak. Geriye Siemens ya da Arçelik. Fakat hala ne alacağıma karar veremedim. Miele alacak kadarda şu an zengin değilim

Yıldız
Yıldız

Kurutma buzdolabı be bulaşık makinesi alacaktım vazgeçtim. Sorun yaşamışsınız fakat benim için önemlisi bu sorunu ne kadar sürede ve nasıl çözdükleri. Kimse satış sonrası hizmet olmayan bir markayı tercih etmez. O kadar para verip çöpe atmak istemem. Yazıklar olsun haier

Hoover Kurutma Makinesi Çamaşırları Kurutmuyor, Çözüm Sunulmuyor

Burcu
20 Mayıs 2025 00:23
Hoover Kurutma Makinesi Çamaşırları Kurutmuyor, Çözüm Sunulmuyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
31 Ocak 2025 17:15
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Kurutma Pişmanlıktır!

Sevilay
02 Ağustos 2024 17:35