Buse sonuçtan hiç memnun değil

Haier Kurutma Makinesi İle Hayal Kırıklığı!

10 Ekim 2024 16:25

Haier marka çamaşır kurutma makinesi aldım, 19 Eylül 2024 tarihinde Media Markt'tan. Servis için kuruluma gelindi, çamaşır makinesi gibi 'aç, şuraya bas' denildi. O kadar internetten baktım, ekran ışıkları yanıyor. Benimkisini sordum, 'yok, bunun yanmıyor' denildi. Ürünün satışı yapılırken Türkçe çeviri var denildi, gelen servisteki beyefendi 'Türkçe çeviri yok' dedi. Yani satıcı satarken yalan söyledi. Kullanım kolaylığı yok, Türkçe var diye aldım. Tekrar uzman biri gelsin ayarlasın dedim, ayrı bir kişi daha geldi, o da aynısını gösterdi. Kurutmuyorsa çamaşır makineniz ıslak bırakıyordur dedi. Ekstra sıcaklık ayarlayın dendi, bu sefer de güvenip atamıyorum, ürün çeker diye. Çevremdekiler aynı sıcaklıkta kot pantolon daha kısa sürede kuruturken benimkiler 1 saat 54 dakika nemli çıkıyor. Haier servisle görüştüm, değişim yapabiliriz dendi, ben iade istiyorum. Çözemezsem Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. 'Aldığınız yere başvurun' deniyor.

10 Ekim 2024 18:15 (Şikayetten 1 saat sonra)
Buse
Buse
28 Ekim 2024 11:47

Haier hasmer demirci isimli servisten 19 ekimde tekrar geldiler kurutma makinesi için alıp götürdüler teslim aldıklarına dair herhangi bir evrak verilmedi 26 ekimde tekrar getirdiler bu seferde yükleme kapağında hava oluşmuş kabarcıklar oluşmuş makinenin yükleme kapağı tam oturmuyor tırnak girecek şekilde boşluk var bana makineye ne yapıldığına dair ne tür bir işlem yapıldığına dair sözlü bilgi ve yazılı evrak verilmedi sorduğumda da biz onu sisteme kayıt ettik deniyor aldıklarında vermeleri gereken evrakı teslim ettiklerinde veriyorlar servis raporunda test edildi kurutma yapmıyor deniyor gelen servis görevlisine sordum burada böyle yazıyor diye ben yazmadım bilmiyorum diyor sorup öğrenin dediğimde sekreteryayı aradı omu bu mu kim ne yazdı diye kendisi ürün teslim edilirken bilgi sahibi değil sadece makineyi taşıyıp yerine bırakmakla görevli sanırım bu da yetmezmiş gibi yeni alınan makineyi kapıda tutamayıp yere düşürüp çarptılar altına bir şey olmuştur dedim bakmadılar bir şey yoktur plastiktir dendi makinenin kurutmamasına mı servis sürecinde sorunun çözülmemesine servis cep ve santral numaralarına hiçbir şekilde ulaşamıyorum haier müşteri hizmetlerini aradım onlarda ulaşamadı hiçbir şekilde geri dönüş yok ne telefon ne mesaj bilgilendirme yapılmadı servis birbirlerinden bir haber çalışıyor koordinasyon sıfır sekreterya beni arayıp makineyi sizden ne zaman aldılar diye soruyor başka bir servis zamanı evraklara bazılarına yazılmış bazılarına seri numarası yazılmamış arayıp ısrarla seri numarasını verin deniyor çalışan bir insanım bir de buna mecburbuşum gibi davranılıyor en kısa sürede çözüme ulaştırılıp paramın iadesini istiyorum.

Nursen sonuçtan memnun

Haier Markasının Marka Olamayışı

12 Ocak 2024 12:46
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Haier Markası Ayıplı Ürün Ve Yetkili Servis Sorunu

25 Nisan 2024 17:11
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Haier Beyaz Eşya Kurulum Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı

23 Nisan 2024 16:31