Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Hadise Giyim İndirim Diye Etiketlerle Oynuyor

Hadise Giyim İndirim Diye Etiketlerle Oynuyor
31 Mayıs 2024 13:23

27 Mayıs 2024 pazartesi günü Esenyurt City Center AVM içindeki hadise giyim mağazasına, iki gün önce yani cuma günü beğendiğim bir gömleği almak üzere gittim. Ürün cuma günü 259,99 TL idi. Pazartesi günü mağaza indirime girmiş, gömleği daha uygun fiyata alabileceğimi düşündüm.

Gömleği aldım, kırmızı indirim etiketi yapıştırılmış ancak fiyatı 320 TL olmuş. Şaka gibi. Ürünü alıp kasaya götürdüm, kasada etiketi okuttum. Görevli bayan, cuma günü ürünün fiyatının 259 TL olduğunu doğruladı. Peki indirimdeyken nasıl 320 TL olur dedim. Dilediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi üstelik. Bu nasıl ticari ahlak? Fiyatı keyfi olarak artırmak ne demek?

Belki o mağazadaki tüm ürünlerde aynı oyun oynanmıştır, tesadüfen takip ettiğim ürün olduğu için ben fark ettim. Fiyatları artıran, para kazanmak uğruna tüketiciyi yanıltan ve 'ben yaptım oldu, ister al ister alma' anlayışı karşısında şikayetçiyim.

Mağaza Personelinin Dikkatsizliği Ve Etiket Fiyatı Farkı Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

13 Haziran 2025 22:19
magaza-personelinin-dikkatsizligi-ve-etiket-fiyati-farki-nedeniyle-yasanan-magduriyet-6.jpg

Mağaza Personelinin Kaba Davranışı Ve Yetersiz İade Süreci

06 Ağustos 2025 19:33
Barış sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 01:28
Hadise Giyim Mağazası Ürünü Etiket Fiyatından Alamadım
Hadise Giyim Mağazası Ürünü Etiket Fiyatından Alamadım
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 20:15