Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Doktor Saygısızlığı Kendini Bilmez Hal Ve Davranışlar

23 Ağustos 2024 16:06

Acil doktoru olan M**** K**** T****, devlet kurumu olan hastanenize bir rahatsızlanma durumunda gittim fakat doktor elimde ilaçlarım var olduğu için beni kesinlikle dinlemeyip üzerine benimle çirkin bir üslup ile konuşarak hiçbir sağlık işlemi uygulamamıştır. Bir devlet kapısına gittiğim için bana 'Burası bedava, tabi buraya gelirsiniz' gibi cümleler kullandı. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak tabi ki bu hakkımdan yararlanmak isterim. Oraya gidiyor veya gitmiyor oluşumun kararını doktor sorgulayamaz. Bir tahlil yapıp bir serum takıp bir nebze sıkıntımı çözebilirdi. Hasta olarak bu kadarını hak ediyorum. Bu kuruluşlar, bu doktorlar biz vatandaşlar için varlar. Hasta seçme gibi bir özgürlüğü olamaz. Bu şekilde konuşamaz da. Böyle doktorlara mı emanet edildik? Çok yazık, azarlanıp aşağılandık ve ne acıdır ki şifalanamadık! Saygı bekliyorsanız öncelikle saygı gösterip saygılı olun.

Doktorun İlgisizliği Ve Haksız Muamele

25 Nisan 2025 12:36

26 Temmuz 2024 13:06
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Hastane Personelinin Hasta İletişimi Şikayeti

23 Ocak 2024 09:46