21 Aralık 2023 01:57

Medyum E******, sitede yer alan doğrudan WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçtim. Sitede, olası sorunlar karşısında sorumluluğun sayfanıza ait olduğuna dair bir yazı paylaştım. Yorumlara dayanarak kendisiyle iletişime geçtim ve 3 bin TL paramı aldılar. Sayfanın iş birliği içinde olduğunu düşünüyorum ve paramın iadesini talep ediyorum. Yasal yollarla da şikayetçi olacağımı belirtmek isterim.

Yorumlar (27)

Berna

Arkadaşlar merhabalar bunu içten samimiyetimle yazıyorum gerçekten defalarca bende dolandırıldım ama sonunda gerçek kişiyi buldum çok şükür muhammed hoca var güvenilir gerçekten işlem yaptırdım 7 günde islemim sonuç verdi simdi ise mutlu bir nişanlılığım var çok şükür aileler bile karşı çıkmıyor her dediğimizi onaylıyor buraya numarasını bırakıyorum ************ WhatsApp'tan ulaşım sağlayın dönüş yapıyor

Numara gözükmüyor

Nehir
Nehir

Numarası görünmüyor

Delux

Ben geçtim ceys_kutup_elsahir Instagram hesabı medyum5114 ün hesabı bu sonuç aldım ama geç cevap veriyor soru sorunca kızıyor ama gönderdikleri oldu

Berna

***** guvenilirdir bende işlem yaptırdım tuttu az bir miktar ödeme alıyor defalarca dolandırıldım sonunda doğru kişiyi buldum

Havva
Havva

Kim acaba yardımcı olursanız sevinirim

Numarasını paylaşır mısınız

Kemal

Benimde bu aldatıcı heriflere çok param gitti rahat 100bin tl para kaptırdım en son Insta'da medyum_zahir7 diye birini buldum tavsiye üzerine adam 15bine her şeyimi halletti üstelik ödeme almadan önden ufak teyit ve güven verdi tavsiye ederim en azından ufakta olsa muhabbet edin

Berna

Sıfır beş yüz kırk beş beş yüz kırk dokuz otuz dört doksan beş

Özlem

Medyum Zahir'in Instagram adresini bulamadım numarası var mı gerçekten işlem tutuyor mu

Emrah
Emrah

İletişime gecen oldu mu bana yardımcı olabılırmisiniz

Instada medyum_zahir7 yazıp bulursunuz

Bediha
Bediha

Merhaba dönüş yapar mısınız nasıl iletişime geçeriz

Kral selamın aleyküm seninle nasıl irtibata geçebilirim

Evet ceys_kutup_elsahir olarak değiştirmiş Instagramını

Instagram ceys_kutup_elsahir

Ben geçtim iletişime medyum 5114 sonuç bekliyorum

Derya

Salih bey nereden ulaşacağım bu kişiye

Bu kişi kimdir

Uğur
Uğur

Derya hanım merhabalar öncelikle. Bana da farklı bir numara üzerinden iletişime geçildi. Fakat attığınız ekran görüntülerinde Sefa Aktaş IBAN'ını görünce ben de işkillendim açıkçası. Ve baktım aynı IBAN numarası gözüküyor. Gerçi bana söylediği şeyler doğru çıktı ama

Sevgi
Sevgi

Siz güvenilir birini bulabildiniz mi

Derya

Sizin baktırdığınız kişi medyum ertunç muydu ve bu kişilerde bir sistem var telefon numarasıyla giriş sağlayıp aile bilgilerine ulaşıyorlar kaç kardeş olduğunuzu ve isimlerini söylüyorlar, BTK' ya şikayette bulunacağım. Peşini bırakmayacağım.

Derya

Benden ekstra para istedi 5 gr altın 9.400 TL civarı hesabıma gönderin halledeceğim dedi bende en başında ekstra bir ödeme çıkar mı diye sordum hayır demişti. Şüphelendim ve işleme devam etmek istemiyorum dedim. 1 saate paranızı iade ederim dedi. Ve sonra kendisine ulaşamadım engelledi 3.000 TL mi aldı mağdur etti para iadesi istiyorum yasal yollarada şikayette bulunacağım kendisini.

Guvenilirmedyumlar.com Medyum İlbey Şikayet

29 Ocak 2024 09:55