Gürgençler Müşteri Memnuniyeti İlgisizlik

04 Eylül 2023 11:01

Mall of AVM de bulunan Gürgençler mağazasına 2023 ocak ayında iPhone 11 telefonumu ekran arızası için götürmüş bulunmaktayım. Oradaki yetkili arkadaş herhangi bir teknik bir işlemde bulunmadan sadece göz yoluyla cihazın bir sıkıntısı olmadığını söyleyerek bizi geçiştirerek bizi yolcu etti. Aynı mağazaya bu 2023 mart ayında aynı sorun ile gidildiğinde bu sefer mağaza müdürü tarafından aynı sorun ile karşılaştık. Elektronik cihazların göz ile bakarak değil de teknik destek ile bir sıkıntısı olup olmadığını sağlanması gerektiğini söylerken şu an gözle görülür bir şey olmadığını söyleyerek ikinci kez yardımcı olunmadan gönderilmiş bulunmaktayız.

2023 eylül itibariyle üçüncü kez aynı sorun ile Marmara Park AVM'de bulunan Troy teknik servise götürüldüğünde yukarıda belirtilen sebepten dolayı bizi gönderdiklerini herhangi bir işlem yapılmadığını ifade ettiğimiz de telefonun belirli bir sıkıntısı aşikar. Olduğunu teknik servise göndereceklerini ifade etmişlerdir. Mall off mağazasında bulunan Gürgençler teknik servisinden şikayeti iletmekteyim. Olası telefonun geri dönülmez hataların sebeplerinin Gürgençler tarafından karşılanmasını talep etmekteyiz.

05 Eylül 2023 12:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba ; Servis işlemlerinizin kontrolü için iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz

15 Temmuz 2024 19:16
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:52

27 Ağustos 2024 12:46