Ece sonuçtan hiç memnun değil

Güneşli Veteriner Kliniği Veteriner Kliniği Demeyelim Baytar Diyelim

Güneşli Veteriner Kliniği Veteriner Kliniği Demeyelim Baytar Diyelim
01 Ocak 2024 18:26

Hayvan sevmeyenler veterinerde çalıştırılmamalıdır. Çünkü profesyonellikten uzak ve çok itici bir durum oluşturuyorlar. Sizin evde elli tane kediniz olabilir, köpek sevmeyebilirsiniz ama bunu gelen müşteriye yansıtmamalısınız. Daha önce defalarca kendi yavrum için buraya geldim ve aşı yaptırdım; bu kez ise evini kaybetmiş mavi gözlü bir Sibirya kurdu için çipini taratmaya geldik. Aşırı oyuncu ve sevgi dolu bu güzel çocuğun tasmasını tutarak içeri girdik. Yolda gelirken herkese, hatta bebeklere bile sevdirdi kendini. Veteriner olmasam da hayvan davranışlarını okuyabiliyorum. Veterinere geldiğimizde, oranın köpeğini sadece kokladı bizim mavi gözlü oğlumuz. Kasada duran iki kadın ise 'Şunu biraz çekin' diye azarlayarak, emir kipiyle ve sert bir şekilde konuştu. Gayet kaba bir tavırla, getirdiğimiz hayvanı ve bizi aşağılayıcı halleri hiç hoş değildi. Eminim ki bu kişilerin veterinerlikle bir alakası yok; çünkü sevgi ve yardımsever tavırları yoktu, tam tersine kovar gibiydiler. Çipe bakılmadan başka bir kliniğe gitmek zorunda kaldık. Oradaki personel Allah razı olsun, oynarken bebekleri ile bizim mavi gözlü oğlumuzun çipine ait cep numarasını defalarca aradılar. İyi veterinerler de var, kötü veterinerler de. Aşı için gittiğimizde kedimize 'kedi' bile demezler, 'çocuk' derler; ama sokakta kalmış bir hayvana yardım ederken 'şunu çekin' diye hitap ederler. Kasadaki kadın her zaman iticiydi; şimdi ise kendisi gibi birini daha bulmuş. Bu kişiler mahalle kuaföründe çalışmak ya da köyde büyükbaş hayvanlara bakmak için daha uygun olabilirler.

Kaan Veteriner Kliniği (Sakarya)'nden Şikayetçiyim

12 Şubat 2024 12:40