Göktan sonuçtan hiç memnun değil

Güneş Tur Vip Koltuk Ve Güvenlik Sorunu

23 Eylül 2024 11:43

23 Eylül pazartesi 10:05 Keşan-Çerkezköy seferli güneş tur vıp aracından bilet satın aldım. Arkadaşımla birlikte 9 numaralı koltuk benim satın aldığım koltuktu. Tekirdağ otogarında fazladan müşteri almak için ve başka insanlar yan yana otursun diyerek beni arabadaki ek koltuğa oturttular.

Koltuk demeye bin şahit! Ben bu arabanın içindeki insanlarla aynı parayı ödüyorsam, ben de aynı haklara sahibim demektir. Bir tane fazla yolcu alacaklar diye tabure gibi koltuğa oturttular. Böyle düzensizlik görmedim. Bin pişmanım.

Karayolu trafik yönetmeliği’nin 150. Maddesi gereğince minibüs ve otobüslerde,
bütün koltuklarda emniyet kemeri bulundurulması ve kullanılmasının, (yerleşim yeri içinde ticari amaçla yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüsler (umum servis araçları hariç) ile dolmuş otomobillerindeki yolcular, geri gitme veya park yerlerinde 25 km/s. Geçmeyen hızla seyreden sürücüler, ambulanslarda sürücü ve yanındaki oturma yeri dışında kalan ve hasta veya yaralıya müdahale nedeniyle özel pozisyonlarda bulunan görevliler hariç-).

Oturduğum taburede kemer yok. Bilginiz olsun, şikayet için gerekli farklı mecralarla görüşmelerimi sağlıyorum.

02 Nisan 2025 16:17 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba efendim şikayetinizle ilgili yaşadığınız olumsuzluk için özür dileriz. Çözüm üretmemiz için seferinizle ilgili gerekli bilgileri arayarak iletiniz. İyi günler dileriz.

Otobüs Yolculuğunda Koltuk Düzeni ve Güvenlik Endişeleri

27 Haziran 2025 22:22
Selen sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 18:20
İstanbul Seyahat'te Güvenlik Sorunu: Emniyet Kemeri Eksikliği
İstanbul Seyahat'te Güvenlik Sorunu: Emniyet Kemeri Eksikliği

Otobüslerde Kadın-Erkek Oturma Düzeni Sorunu

28 Aralık 2024 15:09
Ezgi sonuçtan memnun

21 Şubat 2024 09:14
"Para iadesi yapıldı, teşekkürler."
Büşra sonuçtan memnun

02 Ocak 2025 11:51