Sabih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 12:25

23/03/2024 tarihinde Beylikdüzü Büyükçekmece Mahallesi Atatürk Caddesi No: 120 adresinde bulunan Gündem Pet firmasından 45 günlük Alman çoban köpeği yavrusunu bizzat kendim giderek teslim almak suretiyle ücretli satın aldım.

Firmanın yetkilisi V**k***, yavrunun hiçbir sorunu olmadığını beyan etmesine rağmen, herhangi bir aksi durumda yavruyu geri iade edebileceğimizi telefon görüşmemizde belirtti. Sahiplendiğimiz yavru, evimize geldikten bir hafta sonra rahatsızlandı ve veterinere götürdük. Yapılan tetkikler sonucunda yavrunun Kanin Parvovirüs hastalığına yakalandığı tespit edildi.

Bu durumu v**k*** ile paylaştığımızda, kendisi yavrunun sağlıklı olduğunu, ancak yavrunun kendisine ait olmadığını, bir arkadaşına ait olduğunu söyleyerek herhangi bir sorumluluk kabul etmedi ve yavrunun geri kalan ücretini talep etti. Biz yavruyu aldığımızda 3.500 TL ödemiştik ve toplamda 7.500 TL ödememiz bekleniyordu. Buna rağmen V--k---, bize ücret iadesi yapmadı ve yavruyu iade almayacağını belirtti.

Biz, hayvansever insanlar olarak bu durumu gerekli mercilere şikayet edeceğimizi ifade ettik ve yavruyu geri vermek istemediğimizi, hastalık masraflarını kendimiz karşılayacağımızı söyledik. Bunun üzerine Veysel Kocabay, ücret talebinden vazgeçti. Ancak, firmada gözlemlediğimiz üzere tüm hayvanların hasta olduğunu ve hayvan haklarına uygun bir şekilde bakılmadığını fark ettik.

Bu durum karşısında vicdanen rahatsız olduğumuzu ve firmanın denetlenmesi gerektiğini, gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz. Yer: Gündem Pet, Beylikdüzü Büyükçekmece Mahallesi Atatürk Caddesi No: 120. Firma sahibi: V**k***. E-posta: [email protected]. İrtibat numarası: 0541 9*** 29.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 19:15
Gündem Pet Hasta Hayvan Satıyor

Gündem Pet Hasta Köpek Satıyor!

22 Mayıs 2024 13:12
Gündem Pet Hasta Köpek Satıyor!

14 Mayıs 2025 10:16

21 Aralık 2023 23:26