Melisa sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 19:15

14.09.2024 tarihinde Büyükçekmece Gündem Pet firmasından s... G... Kişisinden toy poodle cinsinde köpek satın aldım. Herhangi bir sağlıksal probleminde sonuna kadar arkasında durduğunu belirtti. Fakat bana aşı kartı ya da kimlik verilmedi. Toplam 32.500 TL ödeme yaptım. Havale yolu ile ödemeyi gerçekleştirdim. Köpeğimin 3 aylık olduğunu belirtti. Köpeğimi satın aldıktan 1 gün sonra sağlık kontrolü için veterinere götürdüm. Veteriner henüz 3 aylık olmadığını 2 aylık olduğunu belirtti. Satın aldığım yere Köpeğimi veterinere götürdüğümü söylediğimde neden bir sorun mu var niye getirdiniz gibi bir tepkiyle karşılaştım. Veteriner köpeğin 3 aylık olmadığını hatta annesini bile düzgün emmediğini belirtti. Satın aldığım yer ise durumu reddetti. Ertesi gün köpeğimin yatağında lekeler gördüm ve çok korktum bu süreçte kadınla iletişime geçtim ve istifra mı yoksa ishal mi olduğunu anlayamadığını belirtti. Strese bağlı oluşabileceğini mamasını suyunu yiyip yemediğini sordu. Köpeğim ilk günden beri iştahsızdı verdiğim mamayı yemiyordu. Bu süreçte sürekli satın aldığım yer ile iletişime geçtim sonra köpeğim toparladı ve kendine gelmiş gibiydi. 2 gün sonra tekrar aynısı olduğu köpekte Covid oluşabileceğini söyledi. Ertesi gün köpeğimi veterinere götürdüm gitgide hissizleşmişti kadının dediği her şeyi yapmıştım tavuk haşlayıp vermemi söyledi yaptım ve orada hangi mamayı veriyorsa onu almıştım köpeğimin tüm eşyalarını hazırlamıştım tuvalet eğitimi bile vermiştim. Köpeğimde ağır bir koku oluşmaya başladı ve çok halsizdi veterinere götürdüğümde parvo olabileceğini söylediler test yapıldı yoğun bakıma girilmesi gerektiği söylendi. O an ne yapacağımı bilemedim ve test sonucu pozitif çıktı. Kadına testin görüntüsünü attığımda kabul etmediğini veterinerin suçu olduğunu söyledi. Köpeğimi satın aldığın anlaşmalı veterinere götürdüm. Ve köpeğimi 3 saat sonra kaybettim. Damar yolu açılıp kan bile alamadıklarını söylediler. Bu süreçte dünyam başıma yıkıldı köpeğimi aldığım gün tam 7 gün sonra onu kaybettim. Veteriner raporunda köpeğimin 2 aylık olduğu belirtildi. Satın aldığım şahıs s... G... Hiçbir şeyi kabul etmedi annem ile babam görüşemeye gittiler ve yarı fiyatına bir köpek verebileceğini bu süreçte hiçbir masrafı karşılamayacağını söyledi. Bu şekilde hayvanları sadece para kaynağı gören yerlerin satış yapmaması ve benim köpeğimin başına gelen diğer köpeklerin başına gelmesin.

Sabih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 12:25
Gündem Pet Hasta Hayvan Satıyor

Gündem Pet Hasta Köpek Satıyor!

22 Mayıs 2024 13:12
Gündem Pet Hasta Köpek Satıyor!

18 Kasım 2024 12:50

21 Aralık 2023 23:26